Utánpótlás foci

Izgalmas meccsen vannak túl az ifisták

nagy,kitl

Kitl Zoltán összefoglalója:

„Minden elismerésem a hazaiaké, hiszen gyakorlatilag 90 percen keresztül hősiesen védekeztek. A csapat most játszotta a harmadik mérkőzését együtt, így még a formálódási szakaszban vagyunk, nagyon sok rutint kell még szereznünk, ahhoz, hogy az ilyen jellegű idegenbeli meccseken a fölényünket gólra, gólokra tudjuk váltani. A félegyházi csapat konkrétan egyszer került a büntető területünkön belülre, amikor is a mi védőink egy „véleményes” leshelyzetet követően megálltak. A cserejátékosok a fordulás után jól szálltak be és egalizálni tudtunk, viszont a második gólra nem, csak 4-5 kapufára futotta. Hiányzott az átütő erő és a győztes mentalitás, de ennek is meg fogjuk találni a módját. Véleményem szerint, összességében egy jó csapattól hoztunk el egy pontot idegenben, ami még sokat számíthat a végelszámolásban.
A mostani hétvégén megtanulták a srácok, hogy minden szituációban sípszóig kell játszani.
Szerencsére a bajnoki helyezések sorsa nem egy mérkőzésen dől el, így előre tekintünk és szeretnénk minél tovább megőrizni a veretlenségünket.”

Vasutas SK- SC Hírös-ÉP Egyesület 1-1
A csapat tagjai:
Farkas Bence- Vincze Dávid,Ollé Dávid,Farkas Gaszton,Szabó Bálint – Mészáros Milán, Vinczellér Sándor, Nemesvári Gergő, Kocsis Zalán-Pesti Kevin, Kovács Boldizsár, Nagy Károly, Kovács Marcell, Mészáros Ágoston, Szél Martin, Pilter Zoltán
Gól: Nagy Károly (74.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Dobogón telel az U19


Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát…