Utánpótlás foci

IX. Családi Szabadidő és Futball Fesztivál összefoglalója

megyei,maczelka,ronkó

Maczelka Gábor összefoglalója:

„A IX. Családi Szabadidős és Futball Fesztiválon vettünk részt a 2011-es korosztállyal Szentesen. A torna lebonyolítása két 5 fős csoportmeccsekkel zajlott, majd keresztbe játszás döntötte el a további eredményeket. Csapatunkat az ’A’ csoportba sorsolták, ahol az ellenfelek a Szentesi Kinizsi SZITE, az Orosházi MTK, a Szeged- Grosics ’kék’ és a SZEOL SC voltak.
Az általában megszokott kezdeti nehézségek nem játszottak szerepet, a srácaink maximális koncentrációval vettek részt a megmérettetésen. Éppen ennek a teljesítménynek köszönhetően a hazai szentesi csapatot már az első pillanatokban sikerült legyőzni (3:0).
A csoportmeccseken végig magabiztos játékot mutattunk, ezt bizonyítja is a SZEOL elleni 3:0, a Szeged- Grosics ’kék’ elleni 6:0, illetve az orosházi csapat elleni 4:0.
A továbbiakban a ’B’ csoport IV. helyezettjével játszottunk, itt 5:0 -ra sikerült győzni. A döntőbe jutásért a SZEOL csapatával kellett megmérkőznünk ismét (). Az I. helyért az ezidáig szint úgy gólt sem kapó Honvéd csapatával mérkőztünk meg, ahol egy ki-ki meccsen 1:0-ra maradtunk alul.
Összegezve elmondhatom, hogy elégedettek vagyunk a csapattal, mindenki a maximális teljesítményt nyújtotta. Ezen a napon nyújtott játékért a ’torna legjobb kapusa’ címet kapta Merkovic Márcel. Külön kiemelném Czibók Dávid és Csutak Ármin munkáját, akik a csapatot góljaikkal erősítették. Köszönjük a szülők részvételét és bíztatását! Hatalmas gratuláció jár minden játékosnak!”

Tornán résztvevő játékosok: Bagi Benett, Czibók Dávid, Csutak Ármin, Hagyó Levente, Kárász Bence, Kocsis Nimród, Kovács Martin, Merkovic Márcel, Velkei Máté. Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Ronkó Zsolt.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak