Utánpótlás foci

IX. helyen végeztek az U11-esek Cordial CUP-on

docs,2007,pelikan

Pelikán István értékelése a tornán való szereplésről:
„Tavalyihoz hasonlóan Egyesületünk idén is benevezett a Cordial CUP selejtezőjébe, Szlovákiába. Minden évben igen erős mezőny jön össze, hogy az első helyezett csapat jogot nyerjen a Tiroli döntőbe, ahol európai TOP csapatok utánpótlás csapataival és az más országokban rendezett selejtezők győztesével mérhesse össze tudását.
Idén harminc csapat nevezett, amelyeket hatos csoportokba osztottak a szervezők. Szerencsére a magyar csapatokat külön csoportba sorsolták, így csak nemzetközi mérkőzéseket vívhattak a gyerekek. Így szlovák, ukrán és lengyel csapat ellen is pályára léphettek. Ez olyan tapasztalatszerzés, ami a fejlődésük szempontjából elengedhetetlen.
Csapatunk a csoportban két győzelemmel kezdett, majd két döntetlen és egy vereség következett sorrendben. Így a negyedik helyen végeztünk. A kieséses szakaszba a tizenhat csapat közé legjobb csoport negyedikként jutottunk be. Ahol az A csoport első helyezettje ellen léptünk pályára, ahol egy nagyon magas színvonalú mérkőzést játszottunk végletekig kiélezett küzdelemben egy góllal maradtunk alul. Így számunkra véget ért a torna.
A gyerekek nagyon sok tapasztalatot szereztek. Nagyon magas intenzitású és színvonalas mérkőzéseket játszhattak a két nap során. Ami a fejlődésüket szolgálja. A játékunkban mindkét napon a megszokottnál több volt az egyéni hiba, a technikai hiba és a pontatlanság. Ez a játékban tapasztalt gyorsabb iramnak és a nagyobb sebességnek volt betudható. Erre nagyobb hangsúlyt kell a jövőben fektetni az edzéseken, hogy nagyobb nyomás mellett is pontosan kell játszani.
Gratulálunk a gyerekeknek.”

Mérkőzések:
SC Hírös-Ép - FK Junior Košice (SK) 2-0
SC Hírös-Ép - CFT Prešov - Sokol Ľubotice (SK) 3-0
SC Hírös-Ép - SJFSSOR Uzhgorod (UA) 1-1
SC Hírös-Ép - Akademia Pilkarska Reissa Poznań (PL) 1-1
SC Hírös-Ép - Karpaty Lviv A (UA) 0-2

Nyolcad döntő:
SC Hírös-Ép - FC Petržalka Bratislava (SK) 3-4

A csapat tagja: Keind Kristóf, Dömötör Zsolt, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Lehotai Ákos, Gyenes Róbert, Kovács Martin, Fleig Áron, Szabó Benedek, Dömötör Zsolt
Felkészítő edzők: Pelikán István, Dócs Dániel

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak