Utánpótlás foci

Ismét helytálltak Pelikánék a Dunamenti bajnokságban

2011,pelikan,keresztes,kerpits

Pelikán István összegzése:

„A bajnokság negyedik fordulójában a Vasas és az MTK csapataival mérhették össze tudásukat a gyerekek. Mindhárom csapat a tabella alsó felében tanyázott a forduló előtt. Tehát szoros izgalmas mérkőzésekre volt kilátás, ahogy eddig minden fordulóbban. Első mérkőzésüket nehezen kezdték a fiúk. Nem sokat mutatattak abból, amit hétről hétre gyakorolnak. Ez a játékon is nagyon látszódott. Azonban nagy küzdelem árán a második felében a mérkőzésnek a maguk javára fordították az állást. A Vasas elleni győzelem után azonnal kezdhettek az MTK ellen. Ezen a mérkőzésen viszont teljesen más arcukat mutatták meg. Sokkal szellemesebben és kreatívabban építkeztek határozottabban szereztek labdákat és a kapu előtt nagyon hatékonyak voltak. Ami játékban és gólokban is megmutatkozott. Szép volt fiúk, csak így tovább!
Helyén kell kezelni ezeket az eredményeket mindenkinek. Jó nap volt azonban dolgozni kell tovább az edzéseken, hogy még előrébb tudjatok lépni gyerekek.”

Játékosok: Kocsis Nimród, Csutak Ármin, Bagi Benett, Tapodi Bence, Kovács Martin, Czibók Dávid, Merkovic Marcel, Hagyó Levente
Felkészítő edzők: Pelikán István, Keresztes Zoltán, Kerpits Ferenc

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak