Utánpótlás foci

Megnyertük a Danone Cup regionális döntőjét

2007,koos SC Hírös-Ép

Húsvéthétfőt követően, április 23-án, kedden került sor a DANONE CUP U12-es nemzetközi utánpótlás labdarúgó torna szegedi regionális döntőjére.
 
A 8 csapatos fordulón a régió lejobb együttesei mérték össze tudásukat. Csapatunk az "A" jelű csoportban vágott neki a küzdelmeknek a LUA Baja, a DAFC Szeged és a Szolnoki MÁV együtteseivel. A "B" csoportot a Ceglédi VSE, a Szanda FS Szolnok, a Szeged-Grosics Akadémia és a KTE Labdarúgó Akadémia alkotta.
 
A csoportmérkőzesek során már az első két meccset követőne  - melyeken győztesen hagytuk el a pályát - biztossá vált, hogy döntőt játszhatunk. Az utolsó csoportmeccsre lankadt a koncentráció így egy döntetlennel zártuk a csoprtküzdelmeket. A döntőben a Ceglédi VSE csapatával kerültünk szembe, akik ellen nem sikerült a rendes játékidőben döntésre vinni a dolgot, így következtek a büntetők. Itt a Hírös-Épes fiúk öszpontosítottak jobban, magabiztosan értékesítették büntetőiket míg ellenfelünknek egyszer sem sikerült túljárnia kapusunk eszén.
 
Ezzel a győzelemmel bejutottunk az országos döntőbe, ahol az ország legjobb U12-es csapataival küzdhetünk meg a barceloniai világdöntőbe jutásért.
 
Marozsi Gábor megbízott edző értékelése a tornáról:
,,Kedden hideg, szeles és esős időben sikerült magunkat kvalifikálni a Danone Cup budapesti országos döntőjébe. Szerencsére már az első meccstől kezdve jó felfogásban tudtunk futballozni és a csúszós pályát is gyorsan megszoktuk. Nem volt egyszerű a helyzet, hiszen csak a két csoportelső játszotta a döntő mérkőzést, így a feladat adott volt, hogy a nap utolsó meccse legyen a miénk. Csoportmeccseinket magabiztosan vettük annak ellenére is, hogy volt közötte egy döntetlen, de ez annak tudható be, hogy addigra már eldőlt a csoportelsőségünk. A döntőben több góllal nyerhettünk volna, de ami az egész napunkat jellemezte az itt is tapasztalható volt, sokszor dekoncentráltak voltunk az ellenfél kapuja előtt. Végig uraltuk a meccset, de nem jött a gól, így a büntetők döntöttek. Melyet magabiztosan, 2-0-ra nyertünk. Úgy gondolom megérdemelten kerültünk az országos döntőbe, mert ahogy az eredményhirdetésnél is mondták, a mai napon a mezőny legjobb csapata MI voltunk. Gratulálok a fiúknak!"
 
Csapat tagjai: Lehotai Ákos, Czumbil Mihály, Gyenes Róbert, Szűcs Szilárd, Dömötör Zsolt, Fleig Áron, Diószegi Kristóf, Kovács Martin, Szabó Benedek, Keindl Kristóf
Edző: Koós Károly
 
Hajrá Hírös-Ép!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak