Utánpótlás foci

Szoros mérkőzéseken kapott ki ezúttal U11-es csapatunk

marozsi,2010 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Marozsi Gábor edző beszámolója:

Sajnos a mai nap a vártnál rosszabb eredmény társult a két meccsünkhöz... két erős ellenféllel találkoztunk, de mindkettő ellen a győzelemért mentünk fel a pályára!

Az első meccsen, az Eger ellen, az első 5-6 percben gyorsan asszisztáltunk három egri találathoz... itt talán felébredtek a srácok és a maradék 45 percben csaknem megfordíthattuk volna a meccset, de bőven kétszámjegyű gólmennyiség lehetett volna a nevünk mellet. A focit gólra játszák,s bár az ellenfél edzője is megdicsérte a srácokat és mondta, hogy jobbak voltunk, a három pont nekik lett beírva.

SC Hírös-Ép - Eger 1-3

Jött a Diósgyőr, akik az első másodperctől kezdve letámadtak minket, ami nagyon nem esett jól a fiúknak. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen nagy arányú gólkülönbséggel mentünk a félidőre. A szünetben átbeszéltük a hibákat és rendbe tettük a fejeket, aminek meg is lett az eredménye, hiszen a második félidő nagy részében mi tudtunk dominálni és sok helyzetet alakítottunk ki, de ez sajnos eredményeséggel nem párosult. Bár a második félidőt megnyertük, az egyenlítéshez sokkal több ziccert kellett volna értékesíteni...

SC Hírös-Ép - DVTK 4-9

Összességében a játékkal elégedett vagyok, mert a nap nagy részében jól futballoztak a fiúk, de a helyzetkihasználásunk enyhe kifejezéssel is rossz volt, így ennek köszönhetően legalább 15 gól a lábunkban maradt. Tapasztaltuk, hogy edzésen mire kell nagyobb hangsúlyt fektetnünk, hogy legközelebb ne essünk ebbe a hibába és eredményesebbek tudjunk lenni.

A csapat tagjai: Tóth Bálint, Szenczy Zsolt, Sápi Kristóf, Meggyesi Máté, Tovaj Csanád, Ronkó Márk, Sinka Milán, Bencze Marcell, Csizmadia Máté, Fricz Pál

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak