Utánpótlás foci

I. Pölöskei kupán jártak a legkisebbek

2012,keresztes SC Hírös-Ép

Május elsején Soltvadkertre voltunk hivatalosak az I. Pölöskei kupára a 2012-es korosztállyal. Minden adott volt egy nagyszerű labdarúgó tornához. A kiváló körülmények mellett, olyan vendéglátásban volt részünk, amilyenben csak nagyon ritkán. Pogácsákat, ásványvizeket és szörpöket fogyaszthatott az összes jelenlévő, beleértve a játékosok családtagjait is. Minden csapat még egy tortát is kapott a torna végén.

A mérkőzések barátságos mederben zajlottak, de a gyerekek természetesen mindent megtettek a győzelemért. Sajnos a legnagyobb igyekezet és remek hozzáállás ellenére nyeretlenül zártuk a kupát. Rögtön látható volt, hogy a 2011-es születésű ellenfeleink, sokkal előrébb tartanak, ami érthető, hiszen egy évvel idősebbek nálunk.

A csoportban könnyedén jutották át rajtunk az ellenfelek, majd a helyosztón hatalmas csatában 5-5-öt játszottunk a Kunszentmiklós csapatával.

A korosztály összes játékosa pályára tudott lépni, s mindenkinek volt egy-egy remek megmozdulása a pályán. A torta elfogyasztása után jóllakottan és fáradtan tudtunk hazaindulni.

A csapat tagjai: Bakró Róbert Ferenc, Bakó Dorián, Golovics Zsombor, Kovrig Martin, Molnár Bence, Nagy Kristóf, Schvéder Miklós Péter, Wachter István Dániel

Edző: Keresztes Zoltán

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak