Utánpótlás foci

U6-os csapatunk nagy napja

Maczelka,U6,Jászfényszaru SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2024.03.29-én pénteken focitornán vettünk részt Jászfényszarun a JOMA Húsvéti NAGY Gólvadászat U6-os korcsoportjában. Ezúton köszönjük a meghívást az immáron harmadik éve megrendezésre kerülő rangos fociünnepen.


A gyerekekkel sokat beszéltünk arról, hogy felszabadultan focizzanak. Élvezzék a labdarúgást! Elmondtam nekik, hogy tegyenek meg a pályán minden tőlük telhetőt és akkor már nagyon büszke
leszek rájuk.

Úgy vettem észre, hogy nagy lelkesedéssel mentek a pályára a legkisebb korosztályú játékosaink. Cseleztek, próbáltak egymásnak passzolni, sokszor eljutottunk az ellenfél kapujáig, amit rendre gólra is váltottunk. Ügyesen szereztünk sokszor labdát az ellenfél térfelén, melyből sikerült sok labdát bepasszolni a kapuba. Védekezésben masszívak voltunk, utolsó erőinkkel is próbáltunk becsúszni, labdát szerezni. Sokszor sikerült utolsó pillanatban menteni a kapunk elől.
Összességében elégedett voltam a gyerekekkel. Úgy vettem észre megértették azokat az alapelveket, amelyeket edzéseken, meccseken tanulunk és alkalmazunk. Külön öröm, hogy minden játékosunk be tudta venni legalább egyszer az ellenfél kapuját, ettől boldogok voltak a gyerekek. Véleményen szerint jó kis korosztály kezd kialakulni a legkisebb korcsoportunkban, a 2018/2019-es korosztályban.

A tornán résztvevő játékosok: Almási Dominik, Balla Csongor, Bérczy Zsombor, Jávor Áron, Sipos Kornél
Torna legjobb játékosa: Bérczy Zsombor (SC Hírös-Ép Egyesület)
Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Tóth Csaba

Csoportmérkőzések:
SC Hírös-Ép Egyesület – Eger SE 3-1
SC Hírös-Ép Egyesület - Jászfényszaru VSE Fehér 10-4
SC Hírös-Ép Egyesület – Felcsút SE – PFLA 7-1
Elődöntő:
SC Hírös-Ép Egyesület – Nagykáta SE 10-1

Döntő:
SC Hírös-Ép Egyesület - Eger SE 4-3

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak