Utánpótlás foci

U11: Újraformálódott csapatunk jól helyt állt a rangos tornán

hirosep,2011,U11,kitl,ronkó SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Pazar időjárás, rengeteg néző, remek hangulat és a Műkertvárosi centerpálya. Ez várta vasárnap az U11-es korcsoport csapatait, a XXV. SC HÍRÖS-ÉP Kupán!

Kitl Zoltán edző

,,Nagyon rangos mezőnyben szerepeltünk a hétvégén. Augusztusban ugyan játszottunk már edzőmérkőzéseket, de ez volt az első igazi erőpróba a csapatnak. Idén nyáron vettem át a 2011-es korosztályt, így még időbe telik, mire megtalálom a megfelelő posztját minden játékosnak és ők is megértik, hogy mit szeretnék kérni tőlük. Összességében pozitív kép alakult ki bennem a gyerekeket illetően, hiszen jól teljesítettek.

Az első két mérkőzésen kapott gól nélkül, szép focit játszva, nagy lendülettel kezdtünk. A harmadik mérkőzésen azonban álmosan és enerváltan játszottunk az elején, így az agresszívan letámadó ellenfél meg is jutalmazta magát két góllal - nem érdemtelenül -. A második 10. percben viszont már sikerült magunkra találni, mi vettük át a kezdeményezést, megvoltak a helyzeteink, de sajnos kimaradtak. Talán, ha nem vagyunk ennyire idegesek és jobban koncentrálunk, akár még a győzelem is meglehetett volna. A Mészöly Focisuli ellen, el kell ismerni, hogy az ellenfél jobb játékerőt képviselt, de a hozzáálláson és a szenvedélyen,  - mondtam a srácoknak - változtatni kell. Az utolsó DVTK elleni helyosztóra, már nagyon elfáradtunk, de egy szavam sem lehet, mert az utolsó percig küzdöttek becsülettel, ezúttal a diósgyőriek a sorcseréiknek köszönhetően felőröltek bennünket, de látszott, hogy nem vagyunk elmaradva sem tudásban, sem mentálisan.

Talán itt játszottunk a legjobban, a tornával kapcsolatban mindenki elégedett volt, és elismerően beszélt a szervezésről. Örülök, hogy ilyen nagy nevű csapatokat láthattunk vendégül és szerintem a gyerekeknek is egy örök élmény marad ez a hétvége, sok új impulzussal, tapasztalattal és tanulsággal. Gratulálok mindenkinek!"

Eredmények

SC HÍRÖS-ÉP - Kecskeméti LC 2-0
SC HÍRÖS-ÉP – Szanda Focisuli 2-0
SC HÍRÖS-ÉP - Gödi SE 0-2
SC HÍRÖS-ÉP – Mészöly Focisuli 0-8

5.-6. helyért
SC HÍRÖS-ÉP – DVTK 0-4

A végeredmény
1. Budapest Honvéd
2. Mészöly Focisuli
3. MTK
4. Gödi SE
5. DVTK
6. SC HÍRÖS-ÉP
7. Szeged Grosics Csanád Akadémia
8. Szanda Focisuli
9. Eger SE
10. Kecskeméti LC

A csapat tagjai:
Német Kolos, Kovács Martin, Marte Miron, Papp Levente, Hagyó Levente, Gyurján Balázs, Nagy Márk, Pásztor Dávid, Meleg András, Bencze Marcell

A legjobb hazai játékos: Német Kolos

Edzők: Kitl Zoltán, Ronkó Zsolt, Kormos Dávid

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak