Utánpótlás foci

Idén nyáron is több játékosunk tudott magasabb szintre lépni

2008,2009,2010 SC Hírös-Ép

A 2020-as nyári átigazolási időszakban is bizonyságot nyert, hogy egyesületünk a térség minőségi labdarúgó utánpótlásképző műhelye.

Egyesületünk a kezdetektől kiemelt figyelmet fordít a tehetséges gyermekek fejlődésének megfelelő biztosítására, így idén nyáron is örömmel adtuk tovább 7 játékosunkat magasabb színvonalú, akadémiai képzést nyújtó kluboknak.

A Magyar Futball Akadémiával kötött partneri kapcsolatnak köszönhetően idén 2 játékosunk, Kincses Károly és Fricz Pál csatlakozhatott az ország elsőszámú labdarúgó akadémiájához.

Mellettük további 5 játékosunk todott továbblépni a Kecskeméti Labdarúgó Akadémiára. Hajnal Viktor, Keresztes Zoltán, Köblös Máté, Csorba Olivér és Kovács Benedek is nyártól már akadémiai keretek között fejlődhetnek.

Továbbá Kobela Patrik a Kecskeméti Labdarúgó Akadémián töltött 1 évet követően, nyártól már a Magyar Futball Akadémián folytatja pályafutását.

Gratulálunk minden játékosunknak és kívánjuk, hogy új klubjaikban sikerüljön megtenniük a következő lépést az álmaik felé!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak