Utánpótlás foci

U10-es csapatunk tornagyőzelemmel kezdte ez újévet

2010,hajer,kitl,kerpits,fehérvári SC Hírös-Ép

Kitl Zoltán beszámolója

,,Hétvégén rendeztük meg a 2010-es korosztály számára a XXIII. SC HÍRÖS-ÉP Téli Kupát Kunszentmiklóson. Két csapattal neveztünk, melynek az volt a célja, hogy minden játékos közel azonos játékidőt kaphasson, a téli felkészülést, valamint a fejlődést tartva szem előtt. A torna egyediségét az adta, hogy 5x2 méteres kapukra játszottunk 4+1 mezőnyjátékossal, így garantáltan sokgólos és élvezetes mérkőzések születtek.
 
A tízcsapatos tornán az egyik csapatunk az ötödik helyen végzett, míg a másik a dobogó legfelső fokán.
Sajnos az egyik csapatunk rengeteg sérülttel és kevés szerencsével tudta befejezni a napot, öt mérkőzésen mindössze egyszer kaptunk ki, mégis, ez csak az ötödik helyre volt elég. A gyulai Grosics Akadémia csapata elleni rövidzárlatból nagyon sokat tudtunk tanulni, viszont a lelkesedés és az akarat dicséretes volt. A vereség után meg tudtunk újulni és rengeteg gólt szerezve legyőztük saját magunkat is.
 
A másik csapatunk pedig kiegyensúlyozott tudott maradni végig és magabiztosan nyerték minden mérkőzésüket, megérdemelten jutottak tovább a csoport első helyén. A döntőben viszont a gyulai csapat mutatott játékban fölénk nőtt, de a focit gólra játsszák, a határozottság, az elszántság és a győztes mentalitás a mi javunkra fordította az eredményt.
 
Külön öröm számomra, hogy egy csapatként tudta mindenki végig szurkolni a kispadról a döntőt, ami az egységességet és a csapatszellemet jellemzi!"
 
A csapat tagjai: Tóth Bálint, Sinka Milán, Szenczy Zsolt, Sápi Kristóf, Fritz Pál, Kovács Benedek, Söröli Bercell, Meggyesi Máté, Horváth András, Kincses Károly, Ronkó Márk, Csizmadia Máté, Tovaj Csanád, Bencze Marcell, Barcsay Andor
Legjobb hazai játékos: Tóth Bálint
Gólkirály: Sinka Milán
 
1. SC HÍRÖS-ÉP
2. Grosics Akadémia Gyula
3. SZEOL SC
4. Kiskőrisi LC
5. SC HÍRÖS-ÉP
6. Bácsalmás PVSE
7. Újpest  FC I.
8. Baráti Bőrlabda FC
9. Kalocsai Méhecskék SE
10. Újpest FC II.
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak