Utánpótlás foci

Hat ponttal tértek haza Marozsiék

2010,hajer,marozsi

Marozsi Gábor értékelése az U8-as korosztály szerepléséről:

„Szombaton az ASI Dinamo csapatánál vendégeskedtünk a Kölyökliga következő fordulójában ahol a hazai csapaton kívül a Gyöngyössel mértük össze az erőnket.
Első meccset a hazaiakkal vívtuk ahol 8-0-ra sikerül nyernünk. Az eredménnyel elégedett vagyok, viszont a mutatott játék csak az első 10 percben volt tetszetős számomra, ahol a góljaink felét is szereztük. Sajnos túlságosan is hátradőltünk és belenyugodtunk a győzelmünkbe, így sok hibával játszottuk le a mérkőzés másik felét.
Második meccsen jött a Gyöngyös, akiket nehéz kezdés után tudtunk megverni 6-2-re. Kapott gól nélkül szerettük volna lehozni a napot, amely nem jött létre, mert gyorsan kaptunk 2-t egyéni védekezési hibákból. Ha csak a felét berúgtuk volna a helyzeteinknek ezen a meccsen, akkor bőven két számjegyű lehetett volna a góljaink száma, de az ellenfél kapuja előtt dekoncentráltak lettünk.
Ettől függetlenül gratulálok a csapatnak, mert összességében elégedett vagyok a játék nagy részével és a kitűzött 6 pontot haza tudtuk hozni!”

Csapat tagjai: Horváth András, Kincses Károly, Szenczy Zsolt, Tovaj Csanád, Sápi Kristóf, Szeleczky Zalán, Dobai Gergely, Ronkó Márk
Edzők: Hájer Sándor, Marozsi Gábor

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak