Utánpótlás foci

Hasznos hétvégén vannak túl az U11-esek

pelikan,docs,2007

A Kölyökliga 2. fordulójának adhattunk otthont. A UTE lila és a Gloritett csapatait fogadtuk.

Pelikán István beszámolója a hétvégi szereplésről:
„A két mérkőzésen ugyan olyan stílusban játszottunk. Letámadtuk ellenfeleinket és megpróbáltunk az ellenfél térfelén labdákat szerezni. A támadásépítésben helyenként a gyors kombinatív előre játék jellemezte a csapatot. A két mérkőzést azonban nem lehet összehasonlítani. Az első mérkőzésen az UTE lila csapatával egy nagyon szoros és nagy tempójú mérkőzést játszottunk, ahol vereséget szenvedtünk. Ellenfelünk pontosabban játszott a döntő helyzetekbe és gyorsabban gondolkodott. Mi pontatlanabbak voltunk a letámadás miatti nyomás alatt.
A második mérkőzésünk már nem volt ilyen magas színvonalú. Ellenfelünk elfáradt és csak a védekezésre koncentrált. Mi nagyon sok labdát szereztünk elől, sok támadást építettünk, sok gólt is rúgtunk. Jól játszottunk. Azonban, ha az a leshelyzetekre jobban figyelünk vagy a játékvezető gördülékenyebben vezeti a mérkőzést szebb játék is kialakulhatott volna.
Szerencsének mondhatjuk magunkat, mert meghívást kapunk a KLC-KTE SI rendezésében lebonyolításra kerülő Kölyökliga fordulóra is. Ugyanis a bajai csapat nem tudott részt venni. Így a 2007-es és 2008-as korosztályból összegyúrtunk egy csapatot, hogy a hétvégén minden fiú tudjon focizni és vállaltuk a felkérést. Két nagyon jó mérkőzést játszottak a srácok és a 2008-as fiúkkal kiegészülve. Az első mérkőzésen első félidejében még döcögött a szekér, azonban utána egy kis átszervezés után már gördülékenyebb volt a játék és a fizikális különbséget a gyors gondolkodással kompenzálták a gyerekek. Nagy küzdés mellett sok jó egyéni teljesítmény is volt, amivel egy döntetlent és egy győzelmet sikerült elérni. Ezek az eredmények játékon kívül születtek. Azonban így mindkét csapat tudott két jó mérkőzést játszani és a mi játékosaink is kaptak mérkőzés terhelést. Köszönjük a lehetőséget nagyon hasznos volt!
Gratulálunk a gyereknek a jó játékhoz.”

Mérkőzések:
SC Hírös-Ép - UTE lila 1-3
SC Hírös-Ép - Gloriett SE 12-1
SC Hírös-Ép - KLC-KTE SI 2-2
SC Hírös-Ép - Jászberényi FC 2-0

A csapat tagja: Zoboki Krisztián, Gszelmann Tamás, Keindl Kristóf, Kovács Martin, Szűcs Szilárd, Gyenes Róbert, Szabó Benedek, Fleig Áron, Dömötör Zsolt, Diószegi Kristóf, Rékasy Dávid, Kovács Dezső, Rottmayer Roland, Kanizsai Attila, Nagy Imre, Lehotai Ákos, Kobela Patrik 2008, Gajdos Márk 2008, Locskai Luigi 2008, Tóth Félix 2008, Nagy Ákos 2008

Felkészítő edzők: Pelikán István, Dócs Dániel

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak