Utánpótlás foci

Hasznos diósgyőri tornán voltak Kitlék

kitl

Kitl Zoltán értékelése:
„Egy nagyon színvonalas és rangos nemzetközi tornára látogattunk el a hétvégén. Eredetileg Sopronba voltunk hivatalosak, de így utólag visszanézve jól döntöttünk, hogy a DVTK meghívásának tettünk eleget. Az első mérkőzésen egy 5-1-es vereséggel kezdtük a tornát. Az 5x2-es kapu és a hosszú utazás nem tett jót a srácoknak. Arról nem is beszélve, hogy a 8 fős társaságból négyen teljesen újoncnak számítottak, hiszen nekik ez volt az első tornájuk a Hírös-Ép szerelésében. A nagy pofon után rendeztük a sorainkat, taktikát felállást és mentalitást is váltottunk. Egy defenzívebb felfogásban, ugyan nem szép futballal, de taktikusan, célratörően és nagy szívvel játszva innentől kezdve már nem akadt legyőzőnk. Motiváltságból, küzdeni akarásból és győztes mentalitásból jelesre vizsgáztak. Gratulálok az új játékosoknak, maximálisan sikerült beilleszkedniük. Ez egy pozitív visszaigazolás nekem is és a csapatnak is, hogy jó úton haladunk.
A következő megmérettetés Szlovákiában lesz, egy többnapos tornán képviseljük az egyesületet, ahová a csapat másik felét viszem. A feladat adott, rajtuk múlik, hogy mit hoznak ki a lehetőségeikből.”

Csapat tagjai: Hajnal Viktor, Egyed Marcell, Iványi Zente, Szebellédi Bátor, Lauter Balázs, Csendes Mikes, Gajdos Márk, Szalai Levente

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak