Utánpótlás foci

Harmadik helyen zártak a 2011-esek a Trader kupán

pelikan,keresztes,marozsi,kerpits,2011

Pelikán István beszámolója:

„Első tornán szerepeltek idén a gyerekek Kiskunhalason. Látszott, hogy régen fociztak, mert nagy motivációval léptek pályára. Ami sokszor meg is látszódott a döntéseknél és a technikai elemek végrehajtásánál. Így többször kapkodóvá vált a játék, illetve olyan hibákhoz vezetett, amelyeket az ellenfelek megbosszultak. A támadójátékban a befejezéseknél sem volt meg a kellő nyugodtság és a türelem, így a gól helyett csak kimaradt helyzetet lehetett feljegyezni. Ezekben a helyzetekben egyénileg fejlődni kell, hogy a mezőnyjáték és a támadás építés is gördülékenyebben menjen.

A játék sebessége, ritmusa jó volt minden mérkőzésen, sok gyors támadást építettek a gyerekek. A letámadás is gyors, agresszív volt. Néha azonban átbillentek a gyerekek és túl közel kezdték meg a letámadást az ellenfél kapujánál, ezzel nagy területeket hagytak maguk mögött őrizetlenül. Sok volt a sikeres egyéni játék is, amire mindig szükség van a játékhelyzetek megoldásához.

Harmadik helyen végzett a csapat a torna válogatottjába Bagi Benettet választották.
Gratulálunk az egész csapatnak, nagyotn motiváltak voltak!"

A csapat tagja: Csutak Ármin, Bagi Benett, Tapodi Bence, Velkei Máté, Német Kolos, Czibók Dávid, Kocsis Nimród, Kovács Martin, Hagyó Levente
Felkészítő edzők: Pelikán István, Keresztes Zoltán, Marozsi Gábor, Kerpits Ferenc

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak