Utánpótlás foci

"Hadseregnyi létszámmal indultunk és bevettük a várat"

2010,marozsi

Marozsi Gábor értékelése:
„Izsákon jártunk Vasárnap délelőtt, ahol egy végig magabiztos játékot mutatva tudtuk bezsebelni a kupát és az aranyat. Először találkoztunk az 5+1-es játékrendszerrel ezen a tornán és úgy gondolom, hogy sikeresen vettük az akadályt, aminek külön azért is örülök, mert jó felkészülés volt a februári eperjesi tornára. Nehézkesen indult a napunk, hiszen az első mérkőzésen, a végén szerzett góllal tudtunk nagy nehezen nyerni az Izsák ellen az első csoportmeccsünkön. A második meccsen már jobban sikerült betartani az általam kért dolgokat a srácoknak, hiszen 8-0-ra tudtuk szép játékkal és jó helyzetkihasználással verni a Kerekegyháza csapatát. Ezután egyből a döntőre került sor, ahol egy KLC-KTE SI elleni városi rangadón tudtuk magabiztosan megnyerni a mérkőzést, melyen öröm volt nézni a gyerekek játékát és rajtuk is látszott, hogy élvezik a játékot, így 4-0-s győzelmet arattunk.
Az egész napi tornán mindegyik játékosomat megilleti a dicséret, hiszen mindenki kivette bőségesen a részét a sikerből. Még mindig sok munka vár ránk, de látszódik rajtuk a fokozatos fejlődés.”

Torna legjobb játékosa: Kincses Károly
A csapat tagjai: Tóth Bálint, Kincses Károly, Tovaj Csanád, Sápi Kristóf, Szenczy Zsolt, Fricz Pál, Dobai Gergely, Ronkó Márk, Botka Szabolcs, Böszörményi Bence, Szeleczki Zalán, Kupai Martin.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak