Utánpótlás foci

Ha tavasz, akkor ismét Kölyökliga

koos

Koós Károly:

A legkisebb korosztályoknál is kezdetét vette a tavaszi felsőházi rájátszás. Rendező klubként indítottuk ebben a korosztályban is a szezont. Ráadásul komoly mérkőzések, rangadók vártak a legényekre, mert őszi teljesítményükkel a felsőházba delegálták magunkat a Bajai LSE, a Mészöly FS és a váci Dunakanyar UFC csapatai is, akik ezen a vasárnap meg is érkezetek a Műkertvárosi Sportcentrumba. Az időjárás legalább akkor feladat elé állította a gyerekeket, mint a labda. A hideg szél és az óra átállítás kellemetlenségei ellenére nagyon színvonalas meccseket láthatott a közönség.

Mi a Baja ellen kezdtünk. Tudni kell, hogy az őszi szezon kezdetekor még messze voltunk az érett csapat benyomását keltő Sugovica parti legényektől. Ezért a mérkőzés előtt arról beszélgettünk a gyerekekkel, mit is várhatunk a találkozótól. Abban maradtunk, hogy megmutatjuk mennyit fejlődtünk. Persze ehhez az is kellett, hogy a csapat is kiegészült néhány legénnyel azóta.

A meccs minden álmainkat felül múlta. Szerencse, kiváló egyéni teljesítmények és a jó időben szerzet góljaink eredményeként bravúr győzelemmel nyitottuk a tavaszt. Jó volt látni, hogy mindenki kellően motivált volt és a nehezebb pillanatokban is egymás mellé álltak. Úgy tűnik, jól haladunk azon az úton, ahol megtanulják, hogy a közös erőfeszítés, a csapatmunka meghozza gyümölcsét.

SC Hírös-Ép – BLSE 3-2

Gólszerző: Kis Csaba (3)

A győzelmi mámorban nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget az előforduló helyezkedési hibáknak, főleg nem a pontrúgásoknál. A srácok ennek itták meg a levét a második mérkőzésen. Mindent, amit ellehet rontani, azt el is rontottuk a Mészöly FS ellen. Éppen ezért a meccs elején nem voltunk kellően határozottak és főleg párharcoknál rendre alul maradtunk. Így gyorsan tetemes hátrányt szedtünk össze. A fiúk lelki erejét mutatja, hogy vissza jöttünk a mérkőzésbe és majdnem megcsinálták a lehetetlent. Négy gólos hátrányt sikerült abszolválni. A nagy igyekezetbe sajnos bele is fáradtunk és ellenfelünk újra magához ragadta a vezetést, amit már nem is engedtek ki a kezükből. Sőt, még egy gólt rúgva, eldöntötték a meccset. Ha hibázunk, nem baj. Tanulni kell belőle, javítani és tovább menni. Egy dolgot nem szabad, jól lakni a győzelemmel és elfelejteni, miért léptünk pályára.

SC Hírös-Ép – MFS 4-6

Gólszerzők: Nagy Balázs, Csorba Olivér, Kis Csaba, Ónodi Nándor

A harmadik mérkőzés előtt az volt a kérdés, a srácokat mennyire viselte meg a kudarc. Szerencsére gyerekekről van szó, akik gyorsan feledték a fájdalmakat. Átérezték azt, hogy amiért erősen megdolgoznak azt ilyen könnyen nem szabad sutba dobni. Ismételten szállítottak egy bravúr győzelmet a Vác ellen. A srácok ezen a napon be is bizonyították, hogy helyén van a szívük. Ehhez tegyük hozzá még a kitartó edzésmunkát és nem lesz előttetek lehetetlen! 

Így a megszerzett hat pont egészen parádés kezdett. Kíváncsian várjuk a folytatást.

SC Hírös-Ép – DRUFC 2-0

Gólszerzők: Nagy Balázs

A csapat tagjai: Erdős Rómeó, Juhász Bálint, Csordás Zoltán, Csorba Olivér, Kis Csaba, Kaldenecker Ármin, Nagy Balázs, Gömöri Ádám, Makai Bendegúz, Ónodi Nándor

Edzők: Koós Károly, Keresztes Zoltán

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak