Utánpótlás foci

Győztesen hagytuk el a pályát az U14-es bajnokságban!

koos

U14-es bajnokság:

Az előző heti esős bugaci túra után, ezen a héten a Kunszállás csapatával mérkőztünk meg a bajnokságban ellenfelünk otthonában. Az időjárás ezúttal nagyon kedvező volt, 20 fok, napsütés. Szívemnek kedves pálya, emlékek sokasága, ahol 10 évet fociztam.
Az első 15 percben csapatunk birtokolta többet a labdát, voltak helyzeteink, de berúgni nem sikerült azokat. Talán a pálya szélét kevesebbet használtuk, illetve a beadott labdák sem találták a csatárokat.

A 17. perc után megrázták magukat a fiúk és 3 perc alatt lőttek két teljesen egyforma gólt. Mindkét esetben Szűcs Szilárd tört be a baloldalon és a centerezését mindkét esetben Kárpáti Ákos kotorta be a hálóba (0:2).
Rögtön ezután ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek, de megnyugtatásul Szabó Benedek lőtt újabb kettőt. Az első esetben – lemásolva az első góljaink előzményét – Szűcs Szilárd adott be balról, amit Beni a kapu bal oldalába gurított. Második gólját Diószegi Kristóf bal oldali szögletéből fejelte. (1:4).

A szünet után az ellenfél csatára szépített egy középső kiugrás után. Rögtön válaszoltunk, és rövid időn belül ismét duplázott csatárunk. Szabadrúgáshoz jutottunk az ellenfél térfelének közepén, amit Dömötör Zsolt remek helyzetfelismeréssel (amíg az ellenfél a szabadrúgáshoz készült) középre adott, ahol Gyenes Róbert érkezett és a háló közepébe bombázta a labdát. (2:5). Kis idő múlva ismét a baloldalról jött a beadás – ezúttal Kovács Martin adta be – középen Gyenes Róbert érkezett és a kapuba lőtt (2:6). A meccs végére jutott még egy gyors gól, a Hírös-Ép hetedik gólját Kárpáti Ákos lőtte be Szabó Benedek szépen beadott szabadrúgása után. (3:7).
Ezen a napon jól működött a csatárok és a középpálya összhangja, különösen a bal oldalunk ficánkolt, így annak ellenére, hogy a védelmünk ma a megszokottnál kevésbé volt stabil, elértük célunkat és győzelmet arattunk. Gratulálok a fiúknak, a győzelemmel megőriztük helyünket a dobogó harmadik fokán.

Kunszállás SE - SC Hírös-Ép 3:7 (1:4)
Gólszerzők: Kárpáti Ákos (3), Gyenes Róbert (2), Szabó Benedek (2)
A mérkőzésen játszottak: Lehotai Ákos (kapus), Zoboki Krisztián Spencer (kapus), Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Gyenes Róbert, Selmeci Márk, Kovács Martin, Diószegi Kristóf, Keindl Kristóf, Horváth Dániel „Scholes”, Dömötör Zsolt, Fleig Áron, Szűcs Szilárd, Kárpáti Ákos, Szabó Benedek
Hiányzó: Czumbil Mihály
Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Nagy Zsolt
A következő mérkőzést a Mercedes KLC „B” csapata ellen játszuk május 19-én 10:00 órakor, a Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrumban.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak