Utánpótlás foci

Győzelemmel kezdett U19-es csapatunk!

U19,,kitl SC Hírös-Ép

Megkezdte szereplését az SC HÍRÖS-ÉP történetének első U19-es csapat a Bács-Kiskun Megyei II. osztály Északi csoportjának U19-es bajnokságában.

Akik követik a megyei labdarúgást tudhatják, hogy a megyei II. osztályban felnőtt csapatot szerepeltető egyesületeknek kötelezően kell U19-es együttest is indítaniuk a bajnokságban. Mivel egyesületünk nem rendelkezett ilyen korosztállyal, az elmúlt 2 évben az UFC Kecskeméttel kötött együttműködési megállapodás keretében, a zöld-fehérek állították ki az ifi csapatunkat. Az UFC a 2018-2019-es szezon befejeztével úgy döntött, hogy nem kívánja tovább versenyeztetni ezt a korosztályát, így egyesületünk elkezdte az U19-es csapat építését. Az csapat edzője, Kitl Zoltán vezetésével a korábbi gárdára építve több új játékos is érkezett a csapathoz, melynek célja, hogy a szezon során egy jó társaság, egy ütőképes együttes alakuljon a HÍRÖS-ÉP-es ifistákból.
 
A szezont győzelemmel kezdte csapatunk, az edző Kitl Zoltán így látta a találkozót:
 
"Sajnos felkészülési mérkőzésekre nem adatott lehetőség, így első bajnoki mérkőzésünk volt a főpróba is egyben a tavalyi második helyezett Nyárlőrinc ellen. A helyzetet tovább nehezítette, hogy sok játékosom még a nyári szabadságát töltötte, illetve az iskolai adminisztrációknak tett eleget, így nem a teljes kerettel utaztunk el idegenbe. Ennek köszönhetően „hivatalos” kapus nélkül, rögtönözve az egyik mezőnyjátékosom állt be a kapuba, a csapat érdekeit szem előtt tartva. Ezúton is köszönjük neki a nagylelkű áldozatot. A játék képében voltak biztató jelek, úgy érzem a csapat gerince elég erős ahhoz, hogy lehessen rájuk építkezni a közeljövőben. Véleményem szerint, a szoros eredmény dacára végig mi domináltunk és a labdát mindig az ellenfél térfelén tartottuk. A helyzetkihasználásunkon még van mit csiszolni, de soha rosszabb kezdést, ráadásul idegenben. A csapatból ki szeretném emelni Kiss Benedeket, aki középhátvéd létére a mezőny legjobb játékosa volt és érett játékával nagyon sokat tett a győzelem megszerzéséért.
A következő erőpróba Pálmonostorán lesz most szombaton, ahol ugyanezt a győztes mentalitást szeretném látni a srácoktól!"
 
Nyárlőrinci LSC - SC HÍRÖS-ÉP 2-3

Gólszerzők:
Nemesvári, Vinczellér, Kocsis
 
Csapat tagjai: OLÁH DÁVID, KISS BENEDEK, SZÉL MARTIN ROLAND, MÉSZÁROS ÁGOSTON, MÉSZÁROS MILÁN, PILTER ZOLTÁN, KOCSIS ZALÁN, NAGY KÁROLY, SZABÓ BÁLINT, POLYÁK ZSOLT, TAKÁCS DÁVID, KOVÁCS MARCELL ZOLTÁN, NEMESVÁRI GERGŐ, BENKE ZOLTÁN, VINCZELLÉR SÁNDOR ,OLLÉ DÁVID
 
Edző: KITL ZOLTÁN
 

Következő mérkőzés:

Pálmonostora SE - SC HÍRÖS-ÉP
2019.09.07. 14:15
Pálmonostora Sporttelep

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak