Utánpótlás foci

Győzelem az U-14 bajnokságban!

2006,2007,koos SC Hírös-Ép

A múlt héten még reménykedtünk benne, hogy csak a második mérkőzésig kell várnunk, hogy csapatunk megszerezze az első győzelmét az U-14 bajnokságban. Vasárnap kora délután a Széktói Stadionba látogattunk, ahol ellenfelünk a Mercedes-KLC „C” csapata volt. Az ellenfél játékosai 2006-os születésűek.

 Kellemes időben határozottan kezdtük a játékot. Bár az első nagy helyzetet az ellenfél hagyta ki, a csapatunk uralta a játékot. Sok labdavesztés jellemezte a mérkőzést ebben az időszakban mindkét oldalról, hiányoltam a kombinatív passzokat és a szélek kihagyását a játékból. Néha egy-egy passz helyett cselezgettünk, aminek eredményeként általában az ellenfél indíthatott ellenakciót.

A 15. percben Czumbil Misi váratlan lövéssel megszerezte a vezetést csapatunknak. Bízom benne, hogy a srácok később is többet mernek kapura lőni távolról is, az előző mérkőzésen ezt néha hiányoltam.

A félidő hátralevő idejében mindkét csapat támadott, közben eredményesen védekezett vagy a kapu előtti utolsó mozdulatok sikertelenek voltak, így több gól nem esett.

A második félidő 4. percében Kárpáti Ákos nagyon szépen és határozottan szerzett labdát a jobb szélen és a középre játszott labdát Fleig Áron ügyesen lőtte a kapu közepébe. 

Mindkét csapaton kijöttek a fáradtság jelei, több hibával játszottak, mint az első félidőben. A játék többet folyt a mi térfelünkön, főleg az ellenfél jobb oldala volt aktív. A helyzeteket azonban kihagyták, kapusaink a mai napon is jól avatkoztak a játékba. Ákosnak inkább lábbal kellett többször jó megoldásokat alkalmaznia, míg Krisztián a fáradó csapat mögött ziccereket védett.

A 64.percben szabadrúgáshoz jutottunk a térfél közepéről és Szabó Benedek - kihasználva az ellenfél figyelmetlenségét – a kapu közepébe rúgta a labdát. Jó helyzetfelismerés volt. (az MLSZ honlapon Fleig Áron-nak adták a gólt).

A gól után az ellenfél kitámadott és a 71.percben egy ívelt lövésből szépített. Ezután is voltak meleg helyzetek mindkét kapu előtt, az egyik szabadrúgás a kapufánkról jött ki, de a csapatok kivédekezték a hátralevő időt és nem esett több gól.

A mérkőzés után a csapatunk a 7.helyen áll a bajnokságban. Következik a Mercedes-KLC „A” csapata elleni mérkőzés október 8-án, 15 órakor a Széktói Stadionban.

Gratulálok a srácoknak az első győzelemhez a bajnokságban!

Mercedes-KLC „C” – SC Hírös-Ép      1:3

A mérkőzésen játszottak: Lehotai Ákos (kapus), Zoboki Krisztián Spencer (kapus), Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Fleig Áron, Szabó Benedek, Dömötör Zsolt, Szűcs Szilárd, Gyenes Róbert, Czumbil Mihály, Selmeci Márk, Kovács Martin, Kárpáti Ákos, Diószegi Kristóf

Hiányzók: Horváth Dániel „Scholes”, Keindl Kristóf

Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Csordás Csaba, Nagy Zsolt

http://adatbank.mlsz.hu/league/49/1/19477/2.html

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak