Utánpótlás foci

Kitl Zoli fiai, ellenállhatatlanok voltak a Youth Talent Cup-on!

2008,kitl,nagy SC Hírös-Ép

Vasárnap az AQUA Youth Talent Cup 2019 gyermeklabdarúgó tornán vettünk részt Törökbálinton. Megítélésem szerint idén ez volt a legerősebb torna, amin képviselhettük egyesületünket. 
 
Ezen a napon 15 olyan csapat versenyzett (többek között Vasas Kubala Akadémia, MTK, Eger SE, Pécsi MFC, Bozsik Akadémia Nyíregyháza, Budapest Honvéd FC, DVTK, DVSC DLA, UTE LA, Mészöly Focisuli…), melyek közül bárki kikerülhetett volna győztesen. 
 
Hét mérkőzésünk alatt egyszer sem tudtak két vállra fektetni, ami a csapat nagyszerű tartását mutatja. Amiben jobbak voltunk a többieknél az a fegyelmezettség, kitartás, a türelem és az elszántság. Mindenkire nagyon büszke vagyok. A tavalyi évben az alsóházban vitézkedtünk, de idén a töretlen fejlődés meghozta az eredményét és sikerült eljutnunk az első helyig. 
 
Az 1x15 perces mérkőzések alatt bármerre pattanhatott volna a labda, de elmondtam a srácoknak, olyan, hogy szerencse nem létezik. Ha fejben eldöntöd, hogy jobb vagy a többieknél és teszel érte, akkor annak meg lesz a jutalma. Öt győzelem, két döntetlen 5 kapott és 14 rúgott gól. 
 
A Játékunkat a védekezésből való gyors kontratámadásokra építettük és a gyerekek nagyon fogékonyak voltak a taktikára, tökéletesen megértették, amit szerettem volna és meg is tudták valósítani azt. 
A torna során csupán egyetlen alkalommal vezettek ellenünk és érzésem szerint nem volt olyan mérkőzés, ahol ne mi uraltuk volna a mérkőzés alakulását. Csapatként működtünk és mindenki egyformán kiváló teljesítményt nyújtott.
 
Méltó lezárása volt ez, a téli szezonnak. Előre tekintünk, dolgozunk tovább és készülünk a nagypályás bajnokságra.
 
Csoportmeccsek
SC Hírös-Ép - UTE LA 0-0
SC Hírös-Ép - Mészöly Focisuli 2-0
SC Hírös-Ép - DVSC DLA 0-0
SC Hírös-Ép - Dunakanyar Régió UFC 4-1
 
Középdöntő
SC Hírös-Ép - DVTK 2-1
SC Hírös-Ép - Gödöllői SK 4-2
 
Döntő
SC Hírös-Ép - DVSC DLA 2-1
 
Csapat tagjai: Hajnal Viktor, Szebellédi Bátor, Iványi Zente, Nagy Ákos, Kobela Patrik, Gajdos Márk, Szalai Levente, Tóth Félix
 
Edző: Kitl Zoltán
Kapusedző: Nagy Zsolt
 
Az összes eredmény itt megtekinthető.
 
Hajrá Hírös-Ép!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak