Utánpótlás foci

Gólzáporos győzelem a bajnokságban!

csordas,koos,kovrig,nagy

Koós Károly összefoglalója:

„Az első, igazi őszi időben lejátszott mérkőzésen a Bugac csapatát fogadtuk, akik 2006-os születésű fiúkkal (kiegészítve 2 idősebbel és 1-2 fiatalabbal) érkeztek Kecskemétre a műkerti műfüves pályára.
Az előző napi esős Bozsik-program mérkőzései sokat kivettek a fiúkból, de bíztam benne, hogy a győzelem megszerzése mellett a gólarányunkat is javítani tudjuk. A felhős, de nem túl hideg időben azonnal magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és támadásba lendültünk – az már az első percekben látszott, hogy ezen a napon a les csapdák kivédése lesz a legfontosabb elem a játékunkban. 10 percig csak a bíró füttyszava hallatszott, ahogy a fiúkat (jogosan) megállította lesen, ha pedig néha átjutottunk az ellenfelünk védelmén, akkor vagy a kapusba rúgtuk a labdát, vagy a kapu mellé, fölé. Egy edzőnek ritkán van része abban a feladatban, hogy támadásra buzdítás helyett vissza kell fognia a csapatot és a rohanás helyett okos és figyelmes támadásra figyelmeztessen. Az első 10 percben meddő volt a fölényünk, de a fiúk ráéreztek a kiugrások helyes ütemére, rendre lefutották az ellenfél játékosait és elkezdték lőni a gólokat – az első félidőben 7 gólig meg sem álltunk.
A második félidő ugyanitt folytatódott, az egész csapat támadásban volt, csatáraink folyamatosan kapták a jó átadásokat vagy egyéni alakítások után lőtték a gólokat. Egy pillanatra sem állt meg a csapat – ez különösen tetszett és biztató a jövőre nézve is.
A második félidő 8 gólt hozott, emellett támadóink továbbra is sok helyzetet dolgoztak ki, amelyek vagy kimaradtak, vagy lesen állították meg őket. A mérkőzés folyamán az ellenfél nem lőtt a kapunkra. Ennek különösen örültem. A jó védekezés az alapja a sikeres támadásoknak.
A srácoknak gratulálok a folyamatos lelkes és eredményes játékukért és azért, hogy nem álltak meg a góllövéssel!"

SC Hírös-Ép – Bugaci KSE 15:0 (7:0)
Gólszerzőink: Szabó Benedek (6), Horváth Dániel (4), Gyenes Róbert (4), Kovács Martin
A győzelemmel három helyet javítva a bajnokság 3. helyén állunk.
A mérkőzésen játszottak:
Lehotai Ákos (kapus), Zoboki Krisztián Spencer (kapus),
Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Szabó Benedek, Gyenes Róbert, Selmeci Márk, Kovács Martin, Diószegi Kristóf, Keindl Kristóf, Horváth Dániel „Scholes”, Dömötör Zsolt - mezőnyjátékosok
Hiányzók: Fleig Áron, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Kárpáti Ákos
Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Csordás Csaba, Nagy Zsolt

A következő mérkőzést a Kunszállás SE ellen játsszuk a Műkertvárosi Sportcentrumban, október 30-án 13.30 órakor.

Bozsik program
„Felhős, szemerkélő esős idő fogadta vasárnap délelőtt a Bozsik programra érkező 7 csapatot a Műkertvárosi pályán, ahol a hétvégén a Hírös-Ép SC volt a vendéglátó. A csapatoknak alkalmazkodni kellett a zordabbá váló időhöz és a csúszós pályákhoz. Csaknem mindenki rendelkezésre állt, így tudtuk a különböző felállásokat gyakorolni.
Csapatunk az UFC ellen kezdett, bíztam benne, hogy az eddigi 0:0-s eredmények helyett mást is tudunk játszani velük. Ez be is igazolódott, csak fordítva, mint gondoltam és az UFC megérdemelten nyert ellenünk – a mérkőzés elején a hátsó sorunk figyelmetlenségét kihasználva gólt rúgtak, amit gyorsan követett egy másik is egy szépen kidolgozott akció után. Ezután hiába támadtunk, minden kimaradt, még üres kapuba sem sikerült betalálnunk.
A következő mérkőzéseken kicsit magunkra találtunk, bátran lőttünk – ami gólokat is eredményezett, de látható volt, hogy a megszokottnál zordabb időjárás megzavart bennünket. Hiányoltam az egyérintős passzokat, a jó kényszerítőket. Az utolsó három meccsünket már zuhogó esőben játszottuk, a színvonal csökkent, így a fontos játékelemek gyakorlására nem nagyon volt mód.
Ezen a napon a fiúk inkább eláztak, mint elfáradtak.
A csapat legjobbjának Dömötör Zsoltot választották! Gratulálunk”

SC Hírös-Ép – UFC Kecskemét 0:2
SC Hírös-Ép – SZEOL 2:0 G: Szabó Benedek, Gyenes Róbert
SC Hírös-Ép – DAFC 3:0 G: Kárpáti Ákos, Fleig Áron, Gyenes Róbert
SC Hírös-Ép – Kiskőrös 1:0 G: Gyenes Róbert
SC Hírös-Ép – Bácsalmás 0:0
SC Hírös-Ép – Szanda Focisuli 2:0 G: Gyenes Róbert (2)
A mérkőzéseken játszottak:
Lehotai Ákos (kapus), Zoboki Krisztián Spencer (kapus)
Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Szabó Benedek, Fleig Áron, Gyenes Róbert, Czumbil Mihály, Selmeci Márk, Kovács Martin, Kárpáti Ákos, Diószegi Kristóf, Keindl Kristóf, Horváth Dániel „Scholes”, Dömötör Zsolt
Hiányzók: Szűcs Szilárd, Keindl Kristóf
Edzők: Koós Károly, Kovrig Ákos, Csordás Csaba, Nagy Zsolt, segédedző Czumbil Zoltán

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Dobogón telel az U19


Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát…