Utánpótlás foci

Future Cup Kecskemét 2019

SC Hírös-Ép

Egy évvel ezelőtt nagy büszkeséggel mondhattuk, hogy Kecskemét legszínvonalasabb utánpótlás labdarúgó tornájának lehetünk házigazdái, a Mini Future Cup került megrendezésre augusztus végén a Műkertvárosi Sportcentrumban.
A tornán olyan neves klubok utánpótlás csapatai léptek pályára, mint a török rekordbajnok Galatasaray SK, a román bajnok CFR Cluj, a fehérorosz kirakatcsapat a BATE Boriszov és a legjobb hazai utánpótlásműhelyek képviseltették magukat. 
 
Idén társrendezőnkkel az FC Budapest egyesületével úgy döntöttünk, hogy lépünk egy szintet és a Mini Future Cup mellett, a korábbi években Budapesten megrendezésre kerülő Future Cup is Kecskemétre költözik. 
 
A 6 nemzetet felvonultató, 16 csapatos Mini Future Cup 2019. augusztus 22-én csütörtökön kerül megrendezésre.
 
Majd egy pihenőnap után, 2019. augusztus 24-25-én szombaton és vasárnap 8 nemzet, 20 csapata lép pályára a Future Cup Kecskemét 2019 bajnoki címéért.
 
A teljesség igénye nélkül pár klub a résztvevők közöl: Hellas Verona, Slovan Bratislava, Wisla Krakow, CFR Cluj, Fortuna Minszk, Napa United, FK Csíkszereda, MTK Budapest, Kecskeméti LA, FC Budapest, SC HÍRÖS-ÉP.
 
Ha a kilátogatók a színvonalas mérkőzések megtekintése során kedvet kapnak a sportoláshoz, kipróbálhatják az elő csocsót, lábteniszezhetnek vagy megmérettethetik magukat a Teqball asztaloknál, ahol animátorok segítik az érdeklődőket.
 
A rendezvény ünnepélyes megnyitójára a Hírös Hét Fesztivál keretein belül 2019. augusztus 23-án pénteken 18:30 órakor kerül sor Kecskemét Főterén.
 

Mini Future Cup

Helyszín: Műkertvárosi Sportcentrum
Időpont: 2019. augusztus 22. csütörtök
 

Future Cup Kecskemét 2019

Helyszín: Műkertvárosi Sportcentrum
Időpont: 2019. augusztus 24-25. szombat, vasárnap
 

Megnyitó

Helyszín: Kecskemét Megyei Jogú Város Főtere
Időpont: 2019. augusztus 23. péntek 18:30 óra
 

A Mini Future Cup és a Future Cup Kecskemét 2019 mérkőzéseire és az ünnepélyes megnyitóra szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Hajrá Foci!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak