Utánpótlás foci

Főnix Kupa U8

2011,pelikan SC Hírös-Ép

Székesfehérváron a Főnix kupán szerepeltek a gyerekek vasárnap délután.
A csoportban igen komoly mérkőzésekre volt kilátás, a rövid játékidő és a jó csapatok miatt. A gyerekek 6 mérkőzést játszottak a csoportban, melyeken három győzelem Király SZE, Győri ETO, Gyirmót, és három vereség Kispest- Honvéd, MTK, UTE lett a mérleg.
 
Ezzel a csoport harmadik helyén zártak. Az 5-6. helyért a Kelen SC ellen mérkőztek meg, ahol kiélezett csata után egy nagyon izgalmas büntetőpárbajban maradtak alul.
 
Voltak jó és hullámzó teljesítmények. Többször olyan hiba miatt kaptunk gólt mert nem reagáltak elég gyorsan, nem vették észre a veszélyes helyzeteket. Sokszor könnyen vesztették el a labdát pedig volt lehetőség a jó folytatásra. A befejezéseknél nincs meg a kellő nyugodtság, a kapkodó megoldásból pedig kimaradnak a helyzetek. A döntés gyorsaságot javítani kell, ha már megkapja valaki a labdát tudja, hogy mit csinál vele és miért. Sok-sok pozitívum is van, fejlődtek egyénileg és csapatszinten is. Ezt az is igazolja, hogy az ellenfél edzője megjegyzi, hogy látszik a gyerekeken az előrelépés. Azokat a mérkőzéseket meg tudták nyerni ahol az ellenfelek hasonló játékerőt képviseltek ezzel korábban voltak problémák. A jobb csapatok dolgát pedig meg tudták nehezíteni. Minden tornán van fejlődés, a jó edzésmunka szépen hozza az előrelépést is.
 
Gratulálunk a gyerekeknek a féléves hozzá állásukhoz és munkájukhoz!
 
A csapat tagja: Csutak Ármin, Bagi Benett, Tapodi Bence, Merkovic Marcel, Velkei Máté, Német Kolos, Czibók Dávid, Kocsis Nimród, Kovács Martin, Hagyó Levente
 
Felkészítő edzők: Pelikán István, Keresztes Zoltán, Marozsi Gábor, Kerpits Ferenc

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8: 75 JP Torna


A múlt heti tornagyőztes csapathoz képest, most…