Utánpótlás foci

Marozsi Gábor beszámolója a budapesti küzdelmekről

Marozsi,U9,kolyokliga SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Az egyik kiemelt korosztály egyesületünk számára az U9, ahol a klub hagyományaihoz híven, fontos a magas színvonalú versenyeztetés. Idén sincs ez másképpen a 2015-ös korcsoportban sem, hiszen a Bozsik Program keretein belül két csapatot is indítottunk, emeltt pedig a Kölyökliga küzdelmeibe is beneveztük a társaságot. Augusztus óta tartanak az edzések a Műkertvárosi Sportcentrumban heti három alkalommal, illetve igyekszünk mindenkinek megtalálni a szintjének megfelelő versenyeztetést a hétvégéken is. A nyári felkészülési időszakban részt vett a csapat egy bordányi tornán, ahol sikerült a dobogó legfelső fokára felállni, ott volt a hazai rendezésű XXVII. Hírös-ÉP torna,ahol szintén végig dobogóért küzdöttek a srácok és az őszt a Kölyökliga küzdelmei kötötték le.


Lássuk Marozsi Gábor vezetőedző beszámolóját a Kölyökligáról:

"Véget ért az alapszakasz a Kölyökligában, melyen elég hullámvölgyes volt a szereplésünk. Visszaköszönő hibánk, hogy messziről fogjuk az ellenfelet védekezésnél, nem lépünk ki blokkolni a lövéseket, illetve támadóink keveset segítenek be a védekezésbe. Javarészt ezeknek köszönhetően kaptuk góljaink javát. Támadásban előre léptünk, hiszen végre észrevettük társunkat a kapu előtt, amiből sok gólt szereztünk. Csapatunkon látszik a fejlődés, viszont a hibáinkat edzésen javítanunk kell, melyhez nélkülözhetetlen az edzésre járás javítása is."
 

A Kölyökliga menetrend és tabella az alábbi linken érhető el:

https://www.tournifyapp.com/live/kolyokliga/team/yXY8gqhC53lu5Z3jXPD4?fbclid=IwAR1g9uUvFKvsGDIvMJkm3iMXbue2sH6JiAFlc5_txk45dwxsyR2PuXZAZqI

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak