Utánpótlás foci

U10-es csapatunk a Grosics Akadémia meghívását fogadta el

U10,2011,hirosep,ronko SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Ronkó Zsolt edző beszámolója:

,, Hétvégén Szegeden jártunk egy 4 csapatos felkészülési tornán. A házigazdákon kívül a Baja  a Pécs és a egyesületünk kapott meghívást. Körmérkőzéses rendszerben minden csapat összemérhette tudását.
Mi a Szeged ellen kezdtünk... a hazaiak frissebben és sokkal pontosabban játszottak és ez az eredményben is megmutatkozott. Mi rengeteg technikai hibát vétettünk, kevés volt a labda nélküli mozgás és most az egyéni megvillanások is hiányoztak.
Második mérkőzésünket a Baja ellen játszottuk. Itt végre felszabadult és eredményes futballt játszottunk - a mérkőzés egyes periódusaiban a csapatjáték végre visszaköszönt - és ez vezetett a nagy arányú győzelemhez. Külön öröm, hogy egy évvel ezelőtt még egy góllal kaptunk ki, most viszont nagy különbséggel nyertünk ugyanaz a csapat ellen!
Végül a Pécs ellen léptünk pályára, aki véleményem szerint a 4 csapat közül a legerősebb volt. A srácok bátran, határozottan álltak bele a mérkőzésbe, de egy-két hibának köszönhetően a félidőben egy góllal vezetettek a baranyaiak. A 2. félidőben hajtottunk az egyenlítésért, de egy újabb hibából a pécsiek szereztek gólt. Bár kikaptunk, de úgy érzem ezen a mérkőzésen mertünk vállalkozni a legtöbbet, aminek örültem. Összegezve a napot, most megvolt a vállalkozó kedv és bátran mertünk játszani, amit a torna előtt külön kértem is a fiúktól. Sajnos sok volt a pontatlan labda átvétel, ami miatt sok támadásunk hiúsult meg. A védekezésünk már elfogadható volt, de van még hova fejlődni.

Szeretném még egyszer megköszönni a Grosics Akadémia meghívását, remekül szolgált a felkészülésünkhöz."

Eredmények:

SC HÍRÖS-ÉP - Szeged 0:4

SC HÍRÖS-ÉP - Baja 7:1

SC HÍRÖS-ÉP - PMFC 1:3

A csapat tagjai:

Német Kolos, Tapodi Bence, Velkei Máté, Csutak Ármin, Nagy Arkadiusz, Nagy Márk, Czibók Dávid, Kovács Martin, Hagyó Levente, Papp Levente, Ronkó Márk

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak