Utánpótlás foci

4 korosztállyal is képviseltettük magunkat az V.Lelle Kupán, Balatonlellén

balatonlelle,U7,U9,U10, SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Az SC HÍRÖS-ÉP Család közel 90 fővel indult el pénteken délután és Balatonlelle felé vettük az irányt. Ki busszal, ki kocsikkal jött, gyerekek, szülők, edzők és az Egyesület vezetői is mind-mind útra keltek, hogy szombat-vasárnap részt vegyenek és szurkoljanak az V. Lelle Kupán.

A szállás a Vadvirág Kempingben volt, Balatonszemesen, ahol a Balaton partján élvezhettük egymás társaságát egy egész hétvégén át. A pénteki érkezést követően mindenki elfoglalta a faházát, majd egy közös pizzázással indítottuk a hétvégét. A gyerekek korábban nyugovóra tértek, hogy kellően kipihentek legyenek a másnapi megmérettetésre.
Másnap reggel korán indultunk a balatonlellei pályára, ahol 3 korosztályunk, 4 csapattal kezdte meg a küzdelmeket. (U7, U9, U10) Az U8-as csapatunk, mint arról már beszámoltunk, vasárnap bronzérmet tudott szerezni.
A szombati programban közös fürdés és főzés is szerepelt, Kertész Zoltán Elnök Úr főszakácsként jeleskedett és egy hatalmas bogrács csirkepaprikással látta vendégül a többieket.

Minden korosztályunk remekül teljesített, az eredmények és az edzői értékelések korosztályonként alább olvashatóak:

U7 (2015-2016)

Marozsi Gábor és Gréczi Gábor edzők

,,Hétvégén Balatonlellén vettünk részt egy 18 csapatos tornán, ahol két csapattal tudtunk indulni. Hála istennek javarészt olyan csapatokkal tudtunk megmérkőzni, akikkel még nem találkoztunk, így a nyugati részt is megismerhettük. Mindkét csapatunk 8 mérkőzést játszott és a "kék" sorunk az ezüstágon versenyzett a csoportküzdelmek után, míg a "sárgák" bejutottak a legjobb 8 közé, ahol erősebbnél erősebb ellenfelekkel nézhettünk farkasszemet. A negyeddöntőben és az azutáni mérkőzésen is büntetőkkel maradtunk alul, így a 7.helyért játszottunk, amelyet végül meg is szereztünk. 
A srácok nagyot küzdöttek egész nap a nagy melegben és mindemellett ügyesen is játszottak. Több fiatalabb játékosunk is szerepelt a tornán, akik nem tűntek ki lefelé, inkább húzóemberekké váltak a nap folyamán. 
Mindenkivel nagyon megvagyunk elégedve, gratulálunk a fiúknak!”

A csapat tagjai: Dörnyei Milán, Kalló Milán, Kiss Iván, Lévai Zalán, Pintér László, Elek Bence, Baranyi Áron, Beke Máté, Berta Botond, Buborék Bence.

A torna válogatottjába került Pintér László!

U9 (2013-2014)

 Nagy Szabolcs edző

,,Csoportban az RKSK, valamint a Százhalombatta csapataival szemben alul maradtunk, ellenben a  Szederkény és III. kerület ellen ahol győzedelmeskedni tudtunk. A csoportból 6 ponttal és + 3-mas gólkülönbséggel legjobb harmadik helyen továbbjutottunk és balszerencsénkre a legnehezebb ágra kerültünk, hiszen itt a negyeddöntőben a későbbi tornagyőztes Szentessel találtuk szembe magunkat.  A Szentes érezhetően több ellenállást fejtett ki mint az eddigi csapatok, kombinatív jó játékkal felül tudtak rajtunk kerekedni. A kiesést követően az alsóházi rájátszás következett, ahol két meccset megnyerve 5. helyen zártuk a tornát.
Gratulálok a srácoknak, 15 csapatból 5. helyen zártuk a tornát!"
 

A csapat tagjai: Garaczi Bence, Kósa Zálán, Katona Zalán, Lévai Áron, Verebes Álmos, Pál Ádám, Cseho Botond, László Mátyás

 U10 (2012)

Kitl Zoltán edző

,,A balatonlellei torna egy nyaralással és csapatépítéssel egybekötött év végi zárásnak felelt meg. Már pénteken leutaztunk, ahol a szállások átvétele után egy villám szülői keretében megbeszéltük, hogy nem az eredmény, hanem a közösség fog számítani ezen a hétvégén. A gyerekek és a szülők egyaránt jól érezték magukat és nekem, - szakmai szemmel - ami a legfontosabb az az, hogy minden mérkőzésen a maximumot adták ki a srácok magukból.
 
Az első mérkőzés volt a legszínvonalasabb, élvezhetőbb és szorosabb. A top 10-es, kiemelt, győri akadémiával játszottunk egy nagyon jó mérkőzést. A későbbi torna győztesnek nem sokan lőttek gólt és szorongatták így meg.
Sajnos a sorsolás szeszélyességéből adódóan, a nagy melegben, a műfüvön nekünk kellett duplázni, ami azt jelenti, hogy a 40 perc folyamatos játék felőrölte az erőnket, főleg az első meccsből adódó nagy iram miatt.
A Göd ellen egy kiélezett mérkőzést játszottunk ismét, nem fedi a valóságot az eredmény, de nem is az a lényeg, hanem ,hogy a gyerekek egy cserével is végig küzdöttek, hajtottak és soha nem adták fel.

A jobb gólkülönbségünknek köszönhetően a második legjobb 4. helyezett csapatként a Szigetvár ellen kezdtünk az alsó házban. Végig irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést, jöttek a cselek, a gólok és egy felszabadult játékkal végig mi domináltunk.
Az alsóházi döntőben a Rákosmente ellen egy sok helyzetet hozó 0-0 után mentálisan már elfáradtunk, így a büntető párbajban az ellenfél bizonyult jobbnak. A 10. hely ellenére szinte végig szoros mérkőzéseken, izgalmas és eseménydús napot tudhatunk magunk mögött. Gratulálok a csapatnak!!!”

A csapat tagjai: Buborék Patrik, Schvéder Miklós, Técsi Balázs, Antal Marcell, Forgács Milán, Meleg András, Pintér Róbert, Farkas Artúr

Köszönjük ezt a fantasztikus hétvégét! Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak