Utánpótlás foci

Ezüstérmet szerzett Tiszaföldváron a 2009-es korosztályunk

koos,2009

Koós Károly:

Ezen a tornán azoknak a gyerekeknek igyekeztünk lehetőséget adni arra, hogy megmutathassák tudásukat, akik Eperjesre nem jutottak el, vagy különböző okok miatt, kevesebbet játszottak tétmérkőzéseken. Sőt, ezen a napon, három újoncot is avattunk, akik izgatottan várták debütálásukat az Egyesületünk színeiben. Az így elért második helyezés is jelzi, mennyi érték, még kiaknázandó lehetőség rejlik ebben a korosztályban.
A nap folyamán a győzni akaráson kívül a Fortunával is kezet fogva meneteltünk a döntőig. Ott igaz, a Debreceni Fociakadémia megálljt parancsolt nekünk, de kesergésre nem volt okunk, hiszen a mérkőzés végéig nyílttá tettük a küzdelmet.
A torna remek alkalmat adott arra, hogy a gyerekek és a szülők is minél jobban összekovácsolódjanak és megismerjék egymást a pályán és a pályán kívül is. Ez egy kiváló belépő volt, melyre nagyon büszkék vagyunk, mely jó alapja lehet az előttünk álló időszaknak. Csak így tovább, mert innen lehet építkezni! De az is látszott, hogy van még hová fejlődnünk. Legfőképpen mentális téren, mert minden fejben dől el.
Az ezüstérmes csapat minden tagja szerzett magának erre a napra egy igazán találó tisztet. Nézzük csak:
Erdős Rómeó – a büntetőölő kapus, Gömöri Ádám – a védelem oszlopa, Ónodi Nándor – fontos gólok mestere, Nagy Balázs – a cselező gép, Kristófik Dániel – a salak pálya királya, Vincze Levente – a bátor harcos, a nap meglepetése volt a játéka, Polyák Andor – egy gól biztosan bátrabbá tenné a játékát, Balog Martin - hidegvérű büntető lövés mestere, Lázár Becker Csaba – a csapat legrobbanékonyabb játékosa.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak