Utánpótlás foci

Ezüstérmet ért az U9-es csapat hibátlan hétvégéje

kurucsai,2008

Kurucsai Milán:

Hétvégén a Vasas pasaréti sporttelepén játszottuk a Kölyökliga záró fordulóját. Két mérkőzés maradt, a Vasas és az ÚTE Labdarúgó Akadémia voltak az ellenfeleink. Az ÚTE elleni meccs elég lassú tempójú volt és sok gólhelyzet maradt ki részünkről. Végül egy utolsó pillanatban szerzett góllal legyőzték a fiúk a tabella előkelő helyén szereplő fővárosi csapatot. A Vasas elleni mérkőzés simábbra sikerült és a játék is gördülékenyebb volt, így 6 pontot sikerült gyűjteni a két találkozón. Egyre inkább az a véleményem, hogy a délelőtti mérkőzések, a korábban kelés és utazás élettanilag nem túl szerencsések ezekben a korosztályokban. Teljesítményt és éberséget várunk el 8-9 éves gyerekektől azokban az órákban, amikor még lehet, hogy aludniuk kellene, vagy az idő előtti ébredés fáradalmaival küszködnek. Számomra elgondolkodtató ez a dolog.

Összességében valószínűleg a második helyen végzett a csapat a ligában, bár matematikai esély még most is van megnyerni ezt a sorozatot és ők mindent meg is tettek a hétvégén ennek érdekében. Remek teljesítmény, nagy elismerés.

Az U9 csapat tagjai a 2016-17-es Kölyökligában: Gajdos Márk, Hajnal Viktor, Kobela Patrik, Keresztes Zoltán, Nagy Ákos, Szabó Roland, Barna Noel, Franczkó Richárd, Tóth Viktor, Szebellédi Bátor, Locskai Luigi

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak