Utánpótlás foci

Ezüstérmet ért az U9-es csapat hibátlan hétvégéje

kurucsai,2008

Kurucsai Milán:

Hétvégén a Vasas pasaréti sporttelepén játszottuk a Kölyökliga záró fordulóját. Két mérkőzés maradt, a Vasas és az ÚTE Labdarúgó Akadémia voltak az ellenfeleink. Az ÚTE elleni meccs elég lassú tempójú volt és sok gólhelyzet maradt ki részünkről. Végül egy utolsó pillanatban szerzett góllal legyőzték a fiúk a tabella előkelő helyén szereplő fővárosi csapatot. A Vasas elleni mérkőzés simábbra sikerült és a játék is gördülékenyebb volt, így 6 pontot sikerült gyűjteni a két találkozón. Egyre inkább az a véleményem, hogy a délelőtti mérkőzések, a korábban kelés és utazás élettanilag nem túl szerencsések ezekben a korosztályokban. Teljesítményt és éberséget várunk el 8-9 éves gyerekektől azokban az órákban, amikor még lehet, hogy aludniuk kellene, vagy az idő előtti ébredés fáradalmaival küszködnek. Számomra elgondolkodtató ez a dolog.

Összességében valószínűleg a második helyen végzett a csapat a ligában, bár matematikai esély még most is van megnyerni ezt a sorozatot és ők mindent meg is tettek a hétvégén ennek érdekében. Remek teljesítmény, nagy elismerés.

Az U9 csapat tagjai a 2016-17-es Kölyökligában: Gajdos Márk, Hajnal Viktor, Kobela Patrik, Keresztes Zoltán, Nagy Ákos, Szabó Roland, Barna Noel, Franczkó Richárd, Tóth Viktor, Szebellédi Bátor, Locskai Luigi

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Verhetetlen U9!


Az elmaradt 4. fordulót pótolták hétvégén az egyesületek…