Utánpótlás foci

Ezüstéremmel gazdagodtak a 2009-esek

kovacs,2009

Kovács Bálint a gárda trénerének összefoglalója:
„Hosszú idő után tértem vissza a szülővárosomba és ezzel együtt is az SC Hírös-Ép Egyesülethez, amelyben anno elkezdtem focizni. A srácokkal augusztusban ismerkedtem meg, de nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. A korosztály most megy át egy váltáson, hiszen az eddigiekhez képest nagyobb pályán, nagyobb kapura kell játszaniuk. Az egy hónap arra talán elég volt, hogy nagyjából körvonalazódjon kire milyen poszton számíthatok. Az első benyomások rendkívül bizakodásra adtak okot, melyet a VIII. Hírös Hét Nemzetközi Focifesztivál szombati játéknapján meg is kaptam a játékosaimtól.

Az ötcsapatos tornán a KTE Labdarúgó Akadémia, a SZEOL SC, a Szilády RFC, valamint a Soroksár SC csapatai ellen mutathattuk meg, hogy mit tudunk. A torna nyitómeccsét a kecskeméti akadémisták ellen vívtuk, ahol a 25 perces játékidőben 5 gólt rúgtunk és mindösszesen egy gólt kaptunk. A fiúk próbálták megvalósítani az edzéseken gyakoroltakat, így teljesen megérdemelten nyertünk.
A következő párharcot a szegedi csapattal vívtuk. A műfű kezdett melegedni, mi pedig picikét álmosan kezdtünk. ennek eredményeképpen hamar hátrányba kerültünk, de a végén mi örülhettünk, mivel 2:1 arányban megnyertük a mérkőzést, ezzel nagy lépést téve a dobogó felé.

A Soroksár korosztályos csapata ellen igazi örömfocit játszottunk és szinte átgázoltunk az ellenfelen. A mérkőzés 9-1-es végeredménnyel zárult. Külön öröm volt számomra, hogy egy mutatós akció végén egy tökéletes beadást fejjel váltottunk gólra, ami ebben a korosztályban kuriózumnak számít! Ezzel a győzelemmel biztossá vált, hogy legrosszabb esetben a dobogó második fokára állhatunk. Következett a Szilády RFC, amely fizikálisan erősebbnek bizonyultak, a srácok mindent megtettek, de 3-0 arányban az ellenfél diadalmaskodott, így végül a második helyen zártuk a tornát. Úgy gondolom, hogy nagyon szép eredményt értünk el és nagyon bizakodó vagyok a jövőre nézve!”

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak