Utánpótlás foci

2008-as csapatunk ezüstéremmel kezdte az újévet

2008,pelikán,nagy SC Hírös-Ép

A gyerekek az újév első tornáját nagyon várták már. Ezen a játéknapon a remek kunszentmiklósi tornacsarnokban került megrendezésre a hazai rendezésű tornánk. Az 5x2m-es kapuk miatt, jó iramú, változatos és gólgazdag mérkőzésekre lehetett számítani. Ez be is igazolódott a nap folyamán minden találkozón.

Az első mérkőzésünkön azonban nem úgy, ahogy szerettük volna. Egy nagyobb arányú vereséggel kezdtük a tornát. A második meccsen, már jó játékkal, egy gólos győzelmet arattunk, ami a továbbjutás szempontjából fontos volt. A csoportban az utolsó találkozónkat, magunknak tettük nehézzé, továbbjutáshoz győzelemre volt szükség. Az ellenfelünk szerezte meg az első gólt, amellyel sokáig vezetett is, azonban a küzdés és a jó játék hozta a helyzeteket, melyek először még kimaradtak. De ahogy jött az első majd a második gólt, megnyugodtak a gyerekek és magabiztosan nyertünk.

A négy között a döntőbe jutásért játszottuk a legjobb mérkőzést. Mind iramban, mind koncentrációban és játékban is ez volt a legjobb meccsünk. 1-1-es döntetlen született, így a KLA B csapata ellen egy nagyon izgalmas büntetőpárbaj következett. Ezen mi jobban koncentráltunk így tudtunk győzedelmeskedni. Az utolsó, döntő mérkőzésen  sokáig nagyon jól tartottuk magunkat, azonban ellenfelünk hibáinkat kihasználta és felülkerekedett rajtunk. A KLA A csapata nyerte a tornát, ahol korábbi öt játékosunk is pályára lépett és vezéregyéniség volt egész nap. Jó volt látni, hogy megállják a helyüket magasabb szinten is.

A csapatunk a második helyen végzett. Nagy dicséret jár minden játékosnak, mert megérdemelten jó játékkal nagyon nagyon jó hozzáállással sikerült teljesíteni egész nap. Gratulálunk! Csak így tovább!
 
A csapat játékosai: Hajnal Viktor, Köblös Máté, Egyed Márton, Szalai Levente, Balasi Levente, Keresztes Zoltán, Lauter Balázs
Legjobb kapus: Hajnal Viktor
Felkészítő edző: Pelikán István
Kapusedző: Nagy Zsolt
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak