Utánpótlás foci

Sikeres napot zárt 2014-es korcsoportunk

2014,U7,hirosep,maczelka SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Maczelka Gábor edző:

,,2021.02.20 -án rangos focikupán vettünk részt Kiskunhalason. Már a nap elején látszódott, hogy a gyerekek focira éhesen érkeztek meg a helyszínre, nagyon régen volt már, hogy megmérethettük magunkat a korosztályos csapatokkal. Rögtön egy színvonalas mérkőzéssel indult a kupa, ki-ki meccset játszottunk az igen csak jól passzolgató, taktikus játékot játszó Kiskunmajsa csapatával. Egyéni villanásaink segítségével egy gólokban gazdag mérkőzésen sikerült győzedelmeskednünk. Második csoportmeccsünk a Móraváros csapatával volt, akik ellen már sikerült jobban kihasználnunk helyzeteinket, és védekezésben is föléjük tudtunk kerekedni a szimpatikusan játszó ellenfelünkön. Csoportelsőként az aranykupába jutottunk be, a három csoport első helyezett csapataival játszottunk körmérkőzést. Elsőként a Szentes csapatával játszottunk, a mérkőzést rögtön kapott góllal indítottuk, de a csapatunk egységessége és a gyerekek mentalitása megmutatta, hogy vissza tudunk jönni a mérkőzésbe. Három győzelem után csaptunk össze a nagyon jó játékerőt képviselő bajai csapattal. Már napközben látszódott, hogy egységes, jól passzoló és technikás játékosokkal teli bajai együttes a torna esélyese, szerettük volna megmutatni, hogy föléjük tudunk nőni. A mérkőzés jól indult számunkra, sikerült helyzeteket kialakítani az ellenfelünk kapuja előtt, de gólig sajnos nem jutottunk el. Ezek után többször nyomás alá kerültünk, ellenfelünk széthúzta a mezőnyt és a letámadásunk nem tudott hiba nélkül működni. Többször üresre, 100%-os helyzetbe hozták magukat, így ellenfelünknek sikerült nagyobb előnyt kovácsolnia maguknak már a mérkőzés felénél. A nagy különbségű vereség után szomorúak voltak a gyermekek, de az ezüst érem boldogságot hozott a gyermekek szívébe.
 
Véleményem szerint a gyermekeken látszódik a fejlődést, örültem, hogy sikerült a környékbeli csapatokkal felvennünk a versenyt. Az mindenképpen látszódott, hogy egyénileg ügyesek vagyunk, viszont vannak csapatok, amelyek csapatszinten előrébb tartanak nálunk. Példát kell vennünk róluk és a jövőben csapatszinten jobban együtt kell működnünk annak érdekében, hogy legközelebb az erősebb csapatok elleni mérkőzés után is büszkén tudjunk lejönni a pályáról.
 
Külön öröm, hogy a szervezők kiváló teljesítménye miatt Verebes Álmost - csapatunk játékosát - a torna válogatottjába választották be."
 

A csapat tagjai: Benczédi Zalán, Csehó Botond, Fodor Attila, Janovics Bence, Pál Ádám, Verebes Álmos

Kiskunmajsa SE – SC HÍRÖS-ÉP Egyesület 5-6

SC HÍRÖS-ÉP Egyesület – Móraváros 6-1

Szentes SZITE - SC HÍRÖS-ÉP Egyesület 3-5

SC HÍRÖS-ÉP Egyesület – LUA Baja 0-11

Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Keresztes Zoltán

Gratulálunk, szép volt fiúk!

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak