Utánpótlás foci

2012-es korosztályunk ezüst érmmel tért haza a XI. Kikelet Kupáról

2012,keresztes SC Hírös-Ép

Keresztes Zoltán beszámolója a tornáról:
,,Szombaton Szegedre a XI. Kikelet kupára voltunk hivatalosak a 2012-ben született gyermekekkel. A helyi csapatok mellett Békéscsabáról, Szandaszőlősről, Szentesről, Móravárosból érkeztek a kis focisták. Kicsit szokatlan formában játszottunk (4 vs 4) és a pályaméret sem a megszokott volt.
 
A három csoportmérkőzésen annak ellenére sem kaptunk gólt, hogy helyenként akadozott a játékunk. Mindhárom mérkőzésen folyamatosan nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfél kapuját, a mi térfelünkön nem is nagyon folyt a játék. Az FK Szeged kiválóan zárt védekezésének volt köszönhető, hogy a három meccsen „csak” 13 gólt rúgtunk.
 
A helyosztókon már egyre inkább kiélesedett a küzdelem. A döntőbe jutásért a Szeol „A” csapatát sikerült legyőznünk 3:2-re. Az utolsó játszma pedig a Békéscsaba 1912 Előre csapata ellen folyt, ahol két hasonlóan jól felkészített csapat küzdött az első helyért. Ellenfelünk szerzett vezetést, ám amíg örültek, egy gyors kontra góllal sikerült egyenlítenünk. Sokáig úgy tűnt, hogy büntető rúgások döntik el az aranyérmek sorsát, ám egy kapu előtti felszabadító rúgással a saját játékosunkat sikerült eltalálni, akiről szerencsétlenül a saját kapunkba pattant a labda. Ez a mérkőzés lefújása előtt 10 másodperccel történt, mire a félpályához ért a játékszer, harsant is a hármas sípszó. 
 
Ami a csoportmérkőzésen nem ment tökéletesen, azt is sikerült javítani, de kellett is, hiszen remek csapatok ellen játszhattunk.
Meleg András még a torna legjobb játékosa címet is hazavihette. 
Az eső ellenére plusz kellemes érzésekkel távozhattunk, hiszen az érmek mellé torta és sport póló csomag is tartozott. 
Aki nézte a csapat játékát, azt érezhette, hogy végre beérett a munka gyümölcse, a csapat szépen és eredményesen játszott! Elismerés jár minden játékosomnak!"
 
 A csapat tagjai: Bakó Dorián, Bakró Róbert Ferenc, Bertus Lóránt, Dunai Dominik, Kovrig Martin, Kubránszky Attila, Meleg András, Schvéder Miklós Péter
 Edző: Keresztes Zoltán
 
Hajrá Hírös-Ép!
 
 
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak