Utánpótlás foci

Maczelka Gábor összegezte a 2011-es korosztály 2019-es évét

2011,maczelka,ronkó,pelikán,kerpits,fehérvári SC Hírös-Ép

Úgy gondolom a 2019-es év sikeres volt az U9-es korosztályunk számára.  Egész évet tekintve 20 tornán vettünk részt, 8 Bozsik rendezvényen voltunk, rengeteg edzőmeccset játszottunk és kb. 130-140 edzésünk volt. Voltak sikeres és kevésbé sikeres eredményeink az év folyamán. Büszkék lehetünk arra, hogy mindkét hazai rendezésű tornán kiváló eredménnyel tudtunk végezni. Kiemelendő, hogy volt olyan torna, ahol a torna leglátványosabb csapata címet kaptuk meg. Volt sok nagyon jó egyéni teljesítmény is ezeken a tornákon, gólkirályi, legjobb játékos, torna válogatott, és legjobb kapus címeket is szereztünk. Öröm, hogy az utóbbi időben tudunk a korosztályon belül erős csapatokkal játszani. A Honvéd csapatával mindig kemény, parázs meccseket tudunk játszani, ez jó a gyerekek fejlődése érdekében. A Bozsik rendezvényeken általában nagy számmal képviseltük klubunkat. Idén először veszünk részt a Kölyökligán, ahol az alapszakasz 2. helyét értük el. Így tavasszal a felső házban tudunk játszani, reméljük folytatjuk jó sorozatunkat. 
 
Úgy gondoljuk tapasztalható a gyerekek fejlődése. Fontos megemlíteni, hogy a Coerver edzéseken tanultak megjelennek a játékban, ezúton köszönjük Gabi bácsinak és csapatának az egész éves munkát.
 
Köszönjük a szülőknek, hogy megtettek mindent azért, egész évben támogassák a gyerekek munkáját!
 
A csapat tagjai: 
Bagi Benett, Bognár Balázs, Czibók Dávid, Csutak Ármin, Gyurján Balázs, Hagyó Levente, Kárász Bence, Kocsis Nimród, Kovács Martin, Kubinyi Balázs, Merkovic Marcel, Nagy Arkadiusz, Nagy Márk, Nagy Zsombor, Német Kolos, Pásztor Dávid Tamás, Radics Zsombor, Réczi Noel, Stekovics Dávid, Tapodi Bence, Velkei Máté
 
Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Ronkó Zsolt, Pelikán István
Kapusedzők: Kerpits Ferenc, Fehérvári Noémi

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak