Utánpótlás foci

Évértékelő 2019, U19

U19,kitl SC Hírös-Ép

Kitl Zoltán összegezte U19-es csapatunk őszi szezonját

,,Az idei évben alakult az első ifi csapat a klub történetében, így még abszolút újoncnak számítunk a bajnokságban. Nem tudtuk előre az erőviszonyokat, ezért elvárások nem is voltak.
 
A számok tükrében: Kilenc bajnoki mérkőzésünkből hármat megnyertünk, két döntetlennel és négy vereséggel zártuk az őszt. Lőttünk 21 gólt, ebből Pesti Kevin 7 góllal házi gólkirály lett, akinek ezúton is gratulálok! Két játékosunk pedig, már fél év után sikeresen be tudott mutatkozni a felnőtt bajnokságban is, Vinczellér Sándor és Farkas Gaszton, amire én személy szerint külön is nagyon büszke vagyok.
 
Ha meg kellene választanom az ősz legjobb játékosát, akkor Kis Benedek határozott és lelkes futballját mindenképpen szeretném kiemelni. Valamint Takács Dávidot emelném még ki, aki szorgalmával és technikai tudásával nagyon sokat segített a társaknak a pályán. Természetesen mindenkinek jár a gratuláció, hiszen végig csináltunk egy nehéz félszezont, a semmiből építettünk magunknak, egy csapatot. Rátok is szükség volt, van és lesz is ahhoz, hogy még magasabbra tudjunk eljutni.
 
Nagyon szépen köszönöm a játékosaimnak ezt a félévet, a kitartást és az alázatot. Mivel most alakultunk szégyenkezésre semmi okunk, stabil középcsapatként végeztünk, de nem szeretnénk ennyivel beérni! Nem vagyunk elkésve sehonnan, sok munkával és lelkiismeretes hozzáállással bőven előre tudunk lépni a táblázaton. A csapat folyamatosan erősödik és biztos vagyok benne, hogy egy ütőképes brigádot tudunk összekovácsolni, megfelelő célokkal és motivációval!"
 
Csapat tagjai: Polyák Zsolt, Kocsis Zalán, Farkas Gaszton,  Pesti Kevin , Vinczellér Sándor, Mészáros Milán, Kiss Benedek, Szabó Bálint, Kovács Marcell ,Szél Martin, Nemesvári Gergő, Vincze Dávid, Takács Dávid, Kovács Boldizsár, Ollé Dávid, Szijártó Lorenzo , Mészáros Ágoston ,Farkas Bence, Nagy Károly, Benke Zoltán, Pilter Zoltán, Oláh Dávid
 
Edző: Kitl Zoltán
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak