Utánpótlás foci

Évindító megbeszélést tartottak a Kecskeméti Régió szakemberei számára

bozsik SC Hírös-Ép

Péntek délután Herceg Ferenc és Velez Attila az MLSZ Regionális Szakmai Vezetői, a Műkertvárosi Sportcentrumban tartottak megbeszélést a Kecskeméti Régió szakemberei részvételével.

Az összejövetel fő témája a Bozsik-programok rendezésével, lebonyolításával kapcsolatos feladatok, elvárások voltak. Ennek részeként került bemutatásra a FuNino módszer, melyet már a világ 31 országában alkalmazzák, 15 ezer edzőt képeztek eddig a spanyol FC Barcelonától a kolumbiai Sante Féig. A FuNino a Spanyol Labdarúgó Szövetség hivatalos oktatókönyve, amely egy optimális képzési modell a fiatal játékosok kreatív teljesítőképességének fejlesztésére. A program mottója az "edzők edzőjének" hitvallását tükrözi, miszerint "a jövő futballja mindig a fejben kezdődik és a lábban végződik."

Ezt követően az MLSZ által biztosított EXERLIGHTS rendszer került bemutatásra, a Hírös-Ép-es fiúk közreműködésével, ami nagy sikert aratott a Bozsik-program Kecskeméti csoportjában résztvevő felkészítő edzők körében.

A továbbiakban a Boszik-programokon is használni fogják ezt az új technológiát, hogy a gyerekeknek még nagyobb élményt nyújtsanak a Bozsik-program keretén belül.

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak