Utánpótlás foci

4 meccsen 10 pont a tavaszi mérleg

hirosep,ifi,ronko SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Továbbra is veretlen U19-es csapatunk az idei évben. Ezúttal a nagyon jó erőkből álló, a bajnokság 2. helyét elfoglaló Lakiteleki TE csapatát láttuk vendégül és szoros mérkőzésen sikerült itthon tartanunk egy pontot. Gratulálunk fiúk!

Ronkó Zsolt edző

,,Szombaton a remek formában lévő Lakiteleket fogadtuk hazai pályán. Ez rólunk is elmondható hiszen 3 meccsen 9 pontot gyűjtve, egészséges önbizalommal vártuk az összecsapást. A vendégek már a mérkőzés elején letámadtak, amit nem bírtunk lereagálni, így az első 25 percben, mintha nem is lettünk volna a pályán... gólt szerencsére nem kaptunk. Ezután felébredtünk és mi is veszélyeztettünk de gólt nekünk sem sikerült szerezni...0:0-al zárult a félidő. 
A 2. félidő vendég góllal kezdődött, ami nem visszavetette a csapatomat, hanem még rátettek egy lapáttal! Ennek meg is lett az eredménye, Kissebestyén lövése utat talált a vendég kapuba. A mararadék időben már nem változott az eredmény. Minden elismerésem csapatom minden egyes tagjának, hatalmasat küzdöttek! A játék most hagyott kívánni valót maga után, de csúsztak-másztak a fiúk az egyenlítésért és egymásért! Igazságos döntetlen születtet meglátásom szerint. Jó látni és tapasztalni, hogy egymásért is küzdünk aminek meg is van az eredménye!"
 

Megyei U19 Észak, 15. forduló
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum

SC HÍRÖS-ÉP - LAKITELEKI TE 1-1

A csapat tagjai: Pusztai G., Kocsis B. (Mészáros Á. 66'), Pilter Z., Kecskés M., Zsíros J.,Kovács B. (Szél M. 66'), Takács D., Kissebestyén K., Farkas B., Vinczellér S., Gláz T.

cserék: Hüttner Sz., Ollé D., Szijártó L.

Gólszerző(k): Kissebestyén K. 60.'

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak