Utánpótlás foci

Első tornáján vett részt az U6-os és az U7-es korosztály

2011,2012,pelikan

Marton Gábor értékelése a hétvégi történésekről:
„A szombati napon 2 korosztállyal részt vettünk első tornánkon, Sződ településének Október 23-ai Kupáján. Az időjárás kissé hűvös és ködös volt, de a gyerekek arcáról a mérkőzések iránti vágyakozást lehetett leolvasni. Ami nem meglepő, hiszen a srácok már hetekkel ezelőtt erről az eseményről beszéltek.
A délelőtti órákban zajlottak az U7 mérkőzéseinek lebonyolításai. Ebben a korosztályban 2 csapattal indultunk el, hiszen minden játokosomnak szerettem volna megadni azt a lehetőséget, hogy megtapasztalhassa, milyen egy labdarúgó tornán való részvétel. Az eredmény jelenleg nem volt számunkra számottevő, viszont annál nagyobb volt a tapasztalat és az élmény szerzése. Egyik csapatunk a 16., míg másik csapatunk a 8. pozícióban zárta a tornát. Természetesen minden játékos a szombati napon a 8. helyet szerezte meg, hiszen egy csapat vagyunk.”

A csapat tagjai: Hagyó Levente, Csutak Ármin, Merkovic Marcel, Polyák Milán, Tapodi Bence, Bács Domokos, Kanalas Hunor Milán, Kocsis Nimród, Kovács Martin, Nagy Zsombor, Sturzebecher Tim
Különdíjban részesült: Csutak Ármin, Kocsis Nimród

„A délutáni órákban rendezték az U6-os korosztály mérkőzéseit. A csapatot 4 fő alkotta, hiszen az utóbbi napokban történt lebetegedések miatt a többiek nem utazhattak el velünk. A gyerekek már a torna megkezdése előtt felfokozott hangulatban jelentek meg a helyszínen. Az eredmény – hasonlóan, mint a nagyobb korosztályban - nem bírt jelentőséggel. A torna sereghajtójaként, a 6. pozíciót tisztességesen végig küzdve szerezték meg a srácok.”

A csapat tagjai: Golovics Zsombor, Ugocsai Alex, Nagy Kristóf, Bakó Dorián
Különdíjban részesült: Bakó Dorián

„Ez a torna mindkét korosztály számára új ingereket engedett megtapasztalni. Láthatták milyen egy torna lebonyolítása, mit teszünk a mérkőzések közötti szünetekben, mi a viselkedési norma, ráadásul a kívülről érkező szülői tábor bíztató, szurkoló serege egy új hanghatás számukra. Ez, az Ő részükre mind új élmény volt. Minden játékost éremmel és csokival jutalmaztak a szervezők, ez által lett megkoronázva az amúgy is izgalmas és örömteli napjuk.
Az én szememben mindkét korosztály játékosai győztesek, hiszen örömmel tölt el látni a lelkesedésüket edzésről edzésre, és a tornán egyaránt.”
Edző: Marton Gábor

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak