Utánpótlás foci

Első és hatodik helyen végeztek csapataink a XXII. SC Hírös-ÉP Télikupán

2011,pelikan,kerpits,keresztes,marozsi

Pelikán István összegzése a Téli Kupáról:

„Két csapattal indultunk, a hazai rendezésű tornánkon. Ez pozitív, mert így több gyerek tudta megmutatni jelenlegi tudását. Ezzel mindenkinek jutott fontos szerep a saját csapatában és sokat játszhatott. A Sárga csapat egy bravúr döntetlennel kezdett, majd egy nagyon jó mérkőzést játszottak a Törökszentmiklós ellen, ahol sikerült is diadalmaskodniuk. Az utolsó meccsen a nagyon jó erőkből álló Kiskunhalas ellen nem tudták felvenni az ellenfél tempóját verséggel zárták, a csoportot a harmadik helyen. Így az ötödik hatodik helyért a Mecedes-KLC ellen játszhattak, ahol már nem volt erő és az ellenfelünk kihasználta ezt. Így a hatodik helyen zárták a napot. Dicséret illeti a fiúkat, mert az első két mérkőzésen, amikor még futotta az erőből, nagyon jó dolgokat láthattunk tőlük.

A Kék csapat a csoportját magabiztosan nyerte a Mercedes-KLC, UFC és a Kiskőrös csapatai előtt. Ezzel a jó játékkal bejutott a döntőbe, ahol a kiskunhalasi gyerekkel kellett szembe nézniük. A csoportmérkőzéseken való játékot át tudták menteni a döntőre is. Sőt talán még jobban akartak és nagyon okosan gondolkodva játszottak. Így egy nagyon izgalmas és remek döntőt játszottak. Minden csel, minden labdaérintés, minden gondolat számított, mert az ellenfél azonnal elvette a labdát vagy helyzetet alakított ki. Szerencsére ebből mindkét oldalon volt néhány, azonban nem sikerült a gyerekeknek a kapuba találni. Így következhetett a büntetőpárbaj, ami igazán maratoni hosszúságú volt, ebből most a mi csapatunk jött ki jobban és nyerte meg a kupát.

A siker minden gyereké, aki ott van az edzéseken, mert hétről-hétre jól edzenek, motiváltak a fejlődésre. Gratulálunk minden gyereknek nagyot küzdöttek és nagyon jól játszottak. Első és hatodik helyen végeztek csapataink, a legjobb haza játékos Bagi Benett lett.”

A csapat tagja: Csutak Ármin, Bagi Benett, Német Kolos, Czibók Dávid, Hagyó Levente, Velkei Máté, Kocsis Nimród, Kovács Martin, Merkovic Marcel, Nagy Zsombor, Nagy Márk, Radics Zsombor, Tapodi Bence
Felkészítő edzők: Pelikán István, Keresztes Zoltán, Marozsi Gábor, Kerpits Ferenc

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak