Utánpótlás foci

Sikeres nap után mehettek a családi napra

hirosep,kitl,2011,U11 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Hétvégén elstartolt a 2021/22-es átalakított Bozsik Program a Széktói Stadionban, a Kecskeméti LC szervezésében. Mindenképp kiemelendő az átszervezésben megemlíteni, hogy immár 14 csapat részvételével zajlik a torna lebonyolítása. A „B” jelű kvartettbe kaptunk besorolást, ahol rengeteg gyerek, gól és győzelem mellett az alábbi eredmények születtek:

Kitl Zoltán edző

,,Igyekeztem maximálisan eleget tenni a szabályok betartásának, így mindenkinek egyforma játékidő jutott. A három egy évvel fiatalabb játékos tökéletesen kiegészítette a csapatunkat. Gratulálok mindenkinek a nagyszerű egyéni teljesítményekhez, különösen az utolsó, Kecskeméti LA elleni mérkőzésen voltam megelégedve a hozzáállással, alázattal és a kivitelezéssel. Véleményen szerint az újjá alakított rendszerben több csapattal tudunk találkozni, ami új impulzusokat biztosít a játékosoknak és nem fásulnak bele a monotonitásba, hogy kéthetente ugyanazokkal kell megmérkőzniük.

Köszönjük szépen a szervezőknek a gyors és zökkenőmentes lebonyolítást!
A kiemelkedő teljesítményeket mindig külön is jutalmazzuk, így most vasárnap, már Hagyó Levente és Német Kolos meghívást is kapott a Körzetközpontok tornájára. Ezúton is gratulálunk nekik."
 

A csapat tagjai: Kubránszky Attila, Kovács Martin, Hagyó Levente, Gyurján Balázs, Német Kolos, Pásztor Dávid, Nagy Márk, Papp Levente, Antal Marcell, Pintér Róbert

A torna kiválasztottja: Nagy Márk, Nagyszerű góljai miatt

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak