Utánpótlás foci

Egyesületünk legifjabb tehetségei színvonalas tornákon szerepelhettek

2014,maczelka,hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Mozgalmas hétvégén volt túl U7-es csapatunk. A csapat egyik fele Kersztes Zoltán vezérletével a Youth Talent Cupon vett részt Törökbálinton, míg a másik fele Szászberekre utazott edzőjükkel, Maczelka Gáborral. A cél az volt, hogy mindenki megmutathassa magát és beleszagolhasson a tornák hangulatába, a tétmérkőzések izgalmába.

Maczelka Gábor edző értékelése

,,Bár a gyerekek jó kedvvel és focira éhesen érkeztek az új építésű, napjainknak megfelelő szászbereki sportlétesítménybe, a csoportmérkőzések során nem sikerült pontot szereznünk egyik mérkőzésen sem. A későbbi döntőmérkőzést játszó szentesi és szandai csapatok ellen esélyünk sem volt a győzelemre. Bár a gyermekek hősiesen és akaratosan fociztak, sajnos a mai napon ez sem volt elég. A Lurkó FK, illetve a Szolnoki MÁV elleni meccseken már több lehetőségünk is volt az ellenfél kapuja előtt, sajnos ezeken a meccseket is többször kellett a mi kapunkból kivenni a labdát. A helyosztókon így a 9. helyért játszottunk, ahol küzdelmes mérkőzésen 2-2-es döntetlen után a gyerekek megtapasztalhatták, hogy milyen érzés büntetőpárbajjal eldönteni egy tétmérkőzést. Hasonlóan rúgta a büntetőket mindkét csapat, 6-6 félpályáról kapura gurított labda után dőlt el a mérkőzés, mi örülhettünk a győzelemnek.
Hozzá kell tennem, hogy igyekeztünk lehetőséget biztosítani minden játékosnak, így elmondható, hogy a korosztályunkban nagy többségben sikerült mindenkinek kipróbálnia magát tétmérkőzéseken. Ez azért fontos, hogy a gyerekek ki legyenek emelve a megszokott edzés-edzés ritmusból és más, ismeretlen közegben is tudják gyakorolni szeretett sportágukat."

A csapat tagjai: Benczédi Zalán, Csernus Dávid, Fodor Attila, Janovics Bence, Ronkó Mira, Varga Zsolt Ezel

Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Keresztes Zoltán

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak