Utánpótlás foci

A Grosics Akadémia vendégei voltunk

hirosep,marozsi,ronko,U10,U11 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A hétvégén Szegedre utaztunk két korosztályunkkal, hogy megmérkőzzünk a Grosics Akadémia csapataival, barátságos hangulatú felkészülési találkozók keretében.

U10 

,,4x25 perces negyedeket játszottunk. Ellenfelünket jól ismertük, hiszen télen is megmérkőztünk velük egy felkészülési torna keretében. Akkor a hazaiak bizonyultak jobbnak, de ezen a hétvégén mi kerekedtünk ellenfelünk fölé, pedig nem így indult a találkozó! Az első negyed nem igazán sikerült jól, a másodikban már kezdünk magunkhoz térni. A harmadik sikerült a legjobban itt már a küzdés és a játék is rendben volt. A záró negyedre kicsit elfáradtunk és inkább a védekezés volt amit tudtunk "gyakorolni"! Haszos volt a szegedi kirándulás, hiszen egy hasonló képességű csapat ellen játszottunk. Rengeteg pozitívum volt ami visszaköszönt az edzésen gyakoroltakból. A hibákat szintén igyekszünk minimálisra csökkenteni a továbbiakban. A csapat erejét mutatta,hogy 1-4-ről 6-4 megfordítottuk a mérkőzést. Külön öröm hogy két U9 játékos is a csapat tagja volt, s felnőttek a feladathoz."
 

SZEGED-GROSICS CSANÁD AKADÉMIA - SC HÍRÖS-ÉP 4-6

Csapat tagjai: Német Kolos, Tapodi Bence, Velkei Máté, Papp Levente, Bagi Benett, Czibók Dávid, Hagyó Levente, Nagy Arkadiusz, Nagy Márk, Kovács Martin, Bertus Lóránt, Marte Miron

Edzők: Ronkó Zsolt, Nagy Zsolt (kapusedző)

U11

"Szombaton szegedi NB II-es Grosics Akadémia meghívásának tettünk eleget egy iramos és küzdős derbin.
A mérkőzés 4x25 percből állt és az első felén mi domináltunk jobban, nekünk volt jobb a helyzetkihasználásunk, aminek köszönhetően el is húztunk ellenfelünktől. A találkozó ezen felén jó volt látni a fiúktól a tudatos és kombinatív játékot, illetve, hogy együtt mozgott az egész csapat védekezésnél és támadásnál is. A második felében a mérkőzésnek látszódott, hogy nagyon elfáradtunk és sok volt az ösztönös megoldás, illetve a sok egyéni hiba a védő harmadban, de ennek ellenére mindig amikor kapaszkodott volna fel a Szeged, akkor egy góllal megtörtük a lendületüket. 
Összességében egy nagyon hasznos mérkőzésen vagyunk túl és a fejlődésünket is az ilyen fajta mérkőzések segítik. Köszönjük a meghívást a Szegednek, várjuk vissza Őket a közeljövőben egy visszavágóra."
 

SZEGED-GROSICS CSANÁD AKADÉMIA - SC HÍRÖS-ÉP 7-9

Csapat tagjai: Tóth Bálint, Szenczy Zsolt, Sápi Kristóf, Bencze Marcell, Meggyesi Máté, Tovaj Csanád, Ronkó Márk, Kaldenecker Ármin, Makai Bendegúz, Lévay Máté, Kis Csaba. 

Edzők: Marozsi Gábor, Kitl Zoltán, Nagy Zsolt (kapusedző)
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak