Utánpótlás foci

Edzőink látogatták meg játékosainkat

SC Hírös-Ép

A hétvégén lazítottak a korlátozásokon, így szerettünk volna újra eljutni mindenkihez,még ha nem is a pályán (egyenlőre). A játékosok kötődnek az edzőikhez és ennek okán az Egyesület, minden játékosát megleptük egy kis ajándékkal, amit az edzők adtak át személyesen nekik. Ez az ajándék egy jelképes gesztus a játékosok felé, hogy ebben a nehéz időszakban is gondolunk rájuk és nekünk az ő fejlődésük a legfontosabb. Sokan nem tudnak kimenni a kertbe focizni egyet a tesóikkal, így egy olyan megoldást szerettünk volna kitalálni, ami mindenki számára egyenlő lehetőségeket biztosít. Ezért minden játékosunk egy szivacslabdát, valamint egy úgynevezett Tricky Ball-t vehetett át edzőjétől, hogy ezek segítségével még színesebbé váljanak az otthoni edzések.
 
 A szivacslabdát a lakásban kisebb zárt helyen is tudják használni a gyerekek az egyéni technika fejlesztésére.
 
A Tricky Ball egy önképző futball labda vagy más néven zsinóros labda 1,5 m-es gumi kötéllel rendelkezik, melynek hosszúsága mindkét végén állítható.
A kötél mind kézre, mind pedig derékra rögzíthető, így a játékosok és a kapusok egyaránt használhatják.
A visszapattanó labda kitűnő eszköz a dekázás, labdaérzékelés és labdakezelés fejlesztésére, valamint a reakcióidőt és az egyensúlytartást is javítja.
 
Egy érzelemdús napon vagyunk túl, melyet követően mindenki izgatottan várja a folytatást, immáron a pályán.
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak