Utánpótlás foci

2010-es korosztályunk ismét jó teljesítményt nyújtott

marozsi,U11,2010,hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Vasárnap a Debreceni Labdarúgó Akadémia és a Sajóvölgye csapataival mérkőztünk meg Egerben, a Titánium Liga 4. fordulójában.

Marozsi Gábor edző beszámolója

,,Debrecennel kezdtünk a napot, akikkel ugyan szoros meccset játszottunk az eredményt tekintve, viszont magunknak tettük szorossá, hiszen egy teremtornán nincs annyi helyzetünk, mint amennyi volt ezen a találkozón, de sajnos ezeknek a kihasználása nem volt jó.
A Sajóvölgye ellen jól kezdtünk, gyorsan el is húztunk ellenfelünktől, viszont a mérkőzés közepén magunkra engedtük őket és kezdtek is felzárkózni. A találkozó vége fele azonban újra felpörögtünk, így eltudtuk dönteni az összecsapást.
Játékban, ahol az előző tornán abbahagytuk, most ott folytattuk szerencsére.
Jól játszottak a fiúk, amiket kértem tőlük taktikailag, azokat megvalósították, ezáltal számtalan helyzetet tudtunk kialakítani, főleg a széleken.
Óvodás koruktól látom a gyerekek fejlődését és jó volt látni, hogy játékban, illetve egyéni kvalitásban hova jutottak el. Büszke vagyok rájuk!!!"

Eredmények

SC HÍRÖS-ÉP 2-1 Debreceni Labdarúgó Akadémia

SC HÍRÖS-ÉP 8-3 Sajóvölgye

A csapat tagjai: Tóth Bálint, Sápi Kristóf, Tovaj Csanád, Meggyesi Máté, Szenczy Zsolt, Kincses Károly, Csizmadia Máté, Fricz Pál, Bencze Marcell, Ronkó Márk.

Edzők: Marozsi Gábor, Kitl Zoltán, Nagy Zsolt

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak