Utánpótlás foci

Dunamenti Gyermek Liga U8, U9 2. forduló

2010,2011,marozsi,pelikan,hajer SC Hírös-Ép

Szombaton újabb fordulót rendeztek a Dunamenti Iskola Gyermek Ligában, melyen a 2010-es és a 2011-es korosztálynak volt jelenése a gödöllői sportcentrumban. 
 
Pelikán István beszámolója (2011-es korosztály):
,,Gödöllőre utaztunk a Dunamenti Iskola Gyermek Liga 2. fordulójára. Komoly csapatokkal mérkőztek meg a gyerekek. Első körben a Kispesti fiúkkal játszottak. Ahol egy szoros találkozón maradtak alul. A játék képe alapján ellenfelünk előrébb tart, egyénileg és csapat szinten is. Sikerült szervezettnek maradni végig, amire lehet építeni.
Második találkozón a hasonló játékerőt képviselő Eger SE ellen, már jobban tudták akaratukat és játékukat érvényesíteni a gyerekek. Ahol a második félidőben több gólt szerezve, szép győzelmet arattak. 
Kell még fejlődni, de mindig lépnek előre a gyerekek és ez a legfontosabb.
Külön öröm, hogy három játékosunk is tudott és mert is a nagyobb korosztályban játszani. Gratulálok Mindenkinek! Csak így tovább!"
 
Játékosok: Kocsis Nimród,  Csutak Ármin, Bagi Benett, Tapodi Bence, Kovács Martin, Czibók Dávid, Merkovic Marcel, Velkei Máté, Hagyó Levente, Bács Domokos
Felkészítő edzők: Pelikán István, Keresztes Zoltán, Kerpits Ferenc
 
Kertész Balázs beszámolója (2010-es korosztály):
,,Érdekes helyzet állt elő ebben a fordulóban, mivel már egy korábbi meghívás alapján az U9-es csapatunk egyik fele egy jó színvonalú külföldi tornán szerepelt szombaton. Természetesen edzőjük, Marozsi Gáborral kiséretében, így nekem kellett elmennem a többiekkel a Dunamenti Liga hétvégi találkozóira. Hogy teljes legyen a keret hárman csatlakoztak a 2011-es csapatból, így egy teljesen új feladat várt a fiúkra, új edző, új csapattársak és minőségi ellenfelek. A különleges helyzetnek megfelelően semmilyen újdonságot nem vártam el a fiúktól csak azt, amit edzéseken is gyakorolnak. Az első mérkőzés a Budapest Honvéd ellen volt, akik egytől egyig kihasználták a bizonytalankodásainkat, hibáinkat és teljesen megérdemelten nyerték meg a meccset. Az első találkozón érződött a fiúkon egy kis megilletődöttség, kellett egy kis idő amég alkalmazgodtak a kialakult helyzethez. A második mérkőzést az Eger SE ellen vívtuk, ahol már több olyan periódusa is volt a meccsnek ami dicséretre méltó volt, bátrabban, tudatosabban játszottunk. Ennek ellenére hibák továbbra is becsúsztak és az egri srácok ezeket meg is büntették, így másodszor is vesztesként kellet elhagynunk a pályát. Összességében voltak jó megoldások, de mind a két ellenfelünk magasabb színvonalat képviselt nálunk ezen a napon, így csak gartulálni lehet a fiúknak, hogy végig küzdöttek, hajtottak és nem adták fel a végső sípszóig! Hajrá Hírös-Ép!
 
Játékosok: Horváth András, Dobai Gergő, Fricz Pál, Kupai Martin, Kocsis Nimród, Czibók Dávid, Bács Domokos
Felkészítő edzők: Hájer Sándor, Marozsi Gábor, Kerpits Ferenc
 
A bajnokságról további információkat itt találhattok: https://www.gyermekliga.hu/

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak