Utánpótlás foci

Gólerős támadójátékunkkal bebiztosítottuk a dobogót

Kitl,U19,győzelem,megyeifoci,varosfold SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát javította, de az őszi harmadik helyezését is bebiztosította ezzel az idegenbeli győzelmével az U19-es csapatunk.


Lássuk, hogyan értékelte a mérkőzést és a félévet Kitl Zoltán vezetőedző:


A Városföld elleni mérkőzésről:
"Örülök a nagyarányú győzelemnek, de a cél az volt, hogy mindneki egyforma játéklehetőséget kapjon a bizonyításra. A legnagyobb pozitívum számomra az, hogy a társaság a kíméletlen időjárási körülmények mellett is motivált maradt és ugyanolyan második félidőt produlált, mint az első játékrészben. Méltó befelyezése ez a bajnokságnak, de az edzésekkel nem állunk le, felépítettünk valamit közösen, igyekszünk ezt a jó közösséget megtartani és a formát is átmenteni a következő félévre, így heti két edzéssel ugyanúgy folytatjuk a megkezdett közös munkát."


A félévről:
"A tavalyi évhez képest új célokat fogalmaztunk meg. Idén is neveztük a megye III-as csapatunkat, hogy a kiöregedő ifi játékosoknak megmaradjon a folyamatos versenyeztetési lehetőség. A kettes csapatban is, egy még fiatalabb edzőt delegáltunk, Parázs Benedek személyében (23), hogy még könnyebb legyen a fiatalok beépítése a felnőtt foci világába. 
Az U19-es csapat számára pedig az elsődleges cél a létszámnövelés volt, olyan fiatal játékossal, akik nem számítanak bele a túlkoros szabályba. Több, mint 30 igazolt játékost delegáltunk idén és mindössze 9 túlkorost, akik számára a felnőtt foci ajtaja folyamatosan nyitva áll, mind a megye III, úgy a megye I.-es edzéseket és mérkőzéseket illetően.
A létszámok stabilizálása után, következett az érdemi munka, egy nagyon jó felkészülést tudhattunk magunk mögött. Érzésem szerint a jó rajt ennek is köszönhető, hogy körültekintően és időben kezdtük a nyári alapozást és egy jól megtervezett menetrenddel tudtuk felkészülten várni a bajnoki nyitányt.
Ahogy minden csapat életében nálunk is volt, holtpont és egy-két forma ingadozás, de ez, ilyen fiatal korban teljesen természetes. Összességében elégedett vagyok a félévi munkával és a hozzáállással is, hiszen 2019 óta indítunk külön U19-es korosztályt és soha nem végeztek még ilyen előkelő helyen a srácok, amiért nagyon büszke is vagyok rájuk.
A célokat illetően a minimális elvárás mostmár, ennek a harmadik helynek a megtartása. A következő szint pedig természetesen az ezüstérem megszerzése. Hosszú távon pedig látok potenciált jónéhány játékosban és szeretnék a megye I-es csapatba három, míg a megye III-as csapatba legalább 5 játékost feladni."
 
 
A mérkőzés jegyzőkönyve és a félévi tabella az alábbi linken található meg:
https://adatbank.mlsz.hu/match/61/1/27427/9/1891068.html

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak