Utánpótlás foci

Nem sikerült a bravúr a Danone Focikupán

2007,koos,pelikan SC Hírös-Ép

Szerdán a hazai tornarendszer egyik, ha nem a legszínvonalasabb tornájának döntőjében vett részt a 2007-es korosztály. A Danone Focikupa a Gyermekekért nemzetközi tornasorozat magyarországi döntőjén, ahol az ország különböző régióinak bajnokai játszottak. A győztes, Magyarországot képviselheti majd Barcelonában a torna döntőjében.
 
A szegedi selejtezőt megnyerve jutottunk be a hazai döntőbe, ahol két hat fős csoportban mérték össze erejüket a legrangosabb utánpótlás egyesületek. A Hírös-Ép szerelést büszkén viselve az utolsó csoportmérkőzésig versenyben voltunk a többi csapattal és küzdöttünk az első helyért, amely a döntőt jelentette volna számunkra. Sajnos a végletekig kiélezett sok döntetlent hozó mérkőzésekből, ezúttal nem mi jöttünk ki győztesen. A rengeteg körbeverés és döntetlen miatt, nagyon szorosra sikerült az élmezőny. A végén a Loki ellen már elfáradtunk, de a nyílt játékot felvállalna egyik mérkőzésen sem voltunk alárendelt szerepkörben.
 
A helyosztó találkozó is magas színvonalú játékot hozott, sajnos nem sikerült büntetőkkel megszerezni a kilencedik helyet.
 
A gyermekek nagyon élvezték a tornát, ez volt a leglényegesebb. Illetve mi is, mint edzők nagyon jó véleménnyel voltunk a lebonyolítást és a színvonalat illetően. Kaptunk egy pozitív visszacsatolást is arról, hogy jó úton járunk és szépen fejlődnek a gyerekek.
 
Csoportmérkőzések:
SC Hírös-Ép- MTK 1-1
SC Hírös-Ép – Érd 5-1
SC Hírös-Ép – DVTK 0-0
SC Hírös-Ép –Békéscsaba 1-1
SC Hírös-Ép – DVSC 0-2
9. helyért:
SC Hírös-Ép - PMFC 1-1 (Büntetőkkel 1:2)
 
A csapat tagjai: Lehotai Ákos, Gyenes Róbert, Szűcs Szilárd, Dömötör Zsolt, Fleig Áron, Sófár Gellért, Kovács Dávid, Major András, Czumbil Mihály, Szabó Benedek, Diószegi Kristóf
Edző: Koós Károly
Megbízott edző: Pelikán István
 
Gratulálunk a gyerekeknek a jó játékhoz!

Hajrá Hírös-Ép!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Dobogón telel az U19


Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát…