Utánpótlás foci

Csapatépítőt tartott az U11

SC Hírös-Ép

Kitl Zoli beszámolója a rögtönzött hétvégi programról:

,,A hétvégén elmaradt a Dunamenti Liga, viszont az U11-es korosztály így sem pihenhetett program nélkül. 

A hathatós és kreatív szülői segítségnek hála, egy csapatépítő tréninget tartottunk a Tamás tanyán. Szeretném megköszönni a szülőknek a gyors és rugalmas szervezést, így ismét a gyermekek kerültek a középpontba.

Egy közös szülő gyerek focival kezdődött a program, mondani sem kell „vérre menő” párharcokkal, melyekből természetes a felnőttek jöttek ki egy góllal jobban. Ezután elfogyasztottuk a közös vacsoránkat, majd egy villám szülői keretein belül felvázoltam a félévi célkitűzéseket. A srácoknak, pedig maradt idejük egy kicsit felszabadultabban elmélyíteni a barátságokat. A szülők is közelebb kerültek egymáshoz és végre volt idő nyugodtan beszélgetni egy kicsit a közös jövőről. Mindenki pozitívan értékelte a szervezést, így szeretnék hagyományt teremteni ezen a téren. Megbeszéltünk még egy közös programot erre az évre, de erről majd később számolunk be… 

A 18 fős keretből 15 résztvevő a csapat kohézió erősségét jelzi, amely számomra nagyon bíztató adat. Így azt a következtetést vonhattam le, hogy a szülői brigád adott egy jó csapat kialakításához!"

Hajrá Hírös-Ép!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Dobogón telel az U19


Meggyőző és gólerős támadójátékával nemcsak gólarányát…