Utánpótlás foci

Bronzérmet szereztek az U8-asok Dunakeszin

kerpits,keresztes,marozsi,pelikan,2011

Pelikán István összefoglalója:

„Dunakeszire utazott az U8-as korosztály, ahol egy nyolc csapatos tornán mutathatták meg tudásukat a gyerekek. A csoportban a Dunakeszi Vasutas SE és az Ikarus BSE ellen győztek, a mutatott játék, a helyzetek kialakítása és kihasználása alapján megérdemelten. A Vác VLSE ellen a csoport első helyéért nem sikerült a győzelem. Ellenfél kihasználta megilletődöttséget és a labdakihozataloknál elkövetett hibákat és megszerezte a vezetést még kiegyenlíttetek a gyerekek, azonban a helyzeteket jobban kihasználó Vác győzött egy sok gólos mérkőzésen.

Ezzel a második helyen zárták a srácok a csoportot a jó erőkből álló BP. HONVÉD FC ellen is hasonlóan játszottak, mint a Vác ellen. Így nem volt esély a szoros mérkőzésre. A harmadik helyért a haza csapattal játszhattak. Ahol magabiztosan szép akciókat építve tudtak győzni.
A hasonló csapatokkal szemben jó teljesítményt bátor játékot mutattak a gyerekek. A jobb csapatok ellen azonban, nem hittek a győzelemben, hiányzott a magabiztosság, sok pontatlanság jellemezte Őket. Ezen kell változtatni, hogy bárki ellen fel tudják venni a kesztyűt. A torna legjobb kapusa Merkovic Marcel lett.”

A csapat tagja: Merkovic Marcel, Nagy Arkadiusz, Kovács Martin, Tapodi Bence, Velkei Máté, Német Kolos, Czibók Dávid, Kocsis Nimród, Hagyó Levente,
Felkészítő edzők: Pelikán István, Keresztes Zoltán, Marozsi Gábor, Kerpits Ferenc

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak