Utánpótlás foci

Vasárnap is éremnek örülhettünk a VIII. Hírös Hét Focifesztiválon

marozsi,hajer,kerpits SC Hírös-Ép

Vasárnap került megrendezésre a 2010-es korosztályunk számára a hazai rendezésű tornánk, amelyen két csapattal vettünk részt.
Az egyik csapatunk a 6., míg a másik a 3. helyen végzett. Van miért elkeserednünk hiszen a nyújtott játék alapján egyértelműen a döntő mérkőzést érdemeltük volna meg de az UFC elleni elődöntőn sajnos két kezemen nem tudtam megszámolni hány helyzetet hagytunk ki, amit ők megbosszultak és egy szerencsétlen öngóllal meg is nyerték a fontos meccset. Mind a két csapaton láttam rengeteg momentumot, amelyeket edzésen gyakorolunk, de visszatérek oda, hogy a helyzet kihasználásunk nagyon gyengére sikeredett ezen a napon, amelyen dolgozni fogunk a jövőben. Voltak igazán emlékezetes pillanatok, támadások, gólok, amelyeknél nem csak a szülők, nézők, de még az edzők szája is tárva maradt. Látszódott, hogy kicsit még a nyári szünetben voltunk, de az év még csak most kezdődik és biztos vagyok benne, hogy sok sikeres mérkőzést és tornát fogunk megélni a srácokkal, mert jó úton haladunk.
Gratulálok az egész csapatnak!
 
Játékosok: Horváth András, Tóth Bálint, Dobai Gergely, Csizmadia Máté, Szeleczky Zalán, Sápi Kristóf, Kupai Martin, Németh Kolos, Tovaj Csanád, Sinka Milán, Kincses Károly, Szenczy Zsolt, Ronkó Márk.
Legjobb hazai játékos: Horváth András
Edzők: Hájer Sándor, Kerpics Ferencs, Marozsi Gábor.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak